Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad previše velikih hitova Balaševića

Osvojite ulaznice za (Ne)normalni Balašević Tribute band u Zagrebu

nenormalni balašević
27.05.2016.
u 09:57

Zbog velikog interesa publike (Ne)normalni Balašević Tribute ponovno u Zagrebu. Uživajte u tri sata Balaševićevih hitova 4.6.2016. u klubu Metropolis.

Nakon punog Boogaloo-a na zahtjev svih onih koji su propustili nezaboravnu večer uz Balaševićeve hitove, Tribute band (Ne)normalni Balašević, koji svira pjesme Đorđa Balaševića ponovno nastupa pred zagrebačkom publikom i to u klubu Metropolis 4.6. 2016.

Kako su njihovi koncerti prethodnih godina bili rasprodani, možemo zaključiti da će koncert biti prepun obožavatelja koji će uživati na trosatnoj svirci ovog vrhunskog banda iz Novog Sada. 

(Ne)normalni Balašević Tribute Band, s popularnim repertoarom nadahnutim stvaralaštvom Đorđa Balaševića poput "Neki novi klinci", "Priča o Vasi Ladačkom", "Prva ljubav", "Hej haj baš nas briga" zaživjeti će ovoga puta ponovno među brojnim fanovima u Zagrebu nakon nastupa u Boogaloou, Domu sportova te Kerempuhu.

(Ne)normalni Balašević tribute band je osvježenje za ljubitelje pjesama Đorđa Balaševića. Oni ovaj put stižu u proširenom sastavu uz električnu gitaru, što znači da će i repertoar biti nešto drugačiji  kao i svaki put, specijalno pripremljen za zagrebački koncert.

Tri sata Balaševićevih hitova bit će više nego dovoljno za nezaboravnu večer gdje ćete potrošiti svoja grla i zaplesati na pjesme koje izgleda da s godinama, kao staro vino, bivaju sve bolje i bolje.

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u klubu Metropolis, svakim danom 9:00 do 2:00 h po cijeni od 40 kn do 3.6.2016. te na dan koncerta po cijeni od 50 kn.

Osvojite!

Poklanjamo vam 3x2 ulaznice za ovaj odličan koncert. Prva 3 čitatelja koja se u ponedjeljak, 30. svibnja, od 12 sati jave na mail marketing@vecernji.net s naznakom (Ne)normalni Balašević Tribute Band te svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) osvojit će po dvije ulaznice.

Sretno!

Sretni dobitnici ulaznica za koncert Tribute banda (Ne)normalni Balašević u klubu Metropolis su Andreja Petrak iz Zagreba, Irena Pozder iz Vidovca i Mario Violić iz Zagreba. Čestitamo i želimo im odličan provod.

Želite prijaviti greške?