Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

˝The Best Of Collection˝ grupe Colonia osvojili su...

colonia
Foto: PR FOTO
1/3
10.11.2014.
u 10:57

Sudjelujte u natječaju i osvojite jedan od tri CD-a koji smo pripremili za vas!

Grupa Colonia je u svojoj karijeri objavila 12 studijskih albuma, a osnovana je 1996. godine. Od samog početka do danas postava grupe nije se niti jednom promijenila pa Indira Vladić, Boris Đurđević i Tomislav Jelić i dalje zajedno vladaju top listama.

Grupa je već s prvim singlom "Nek vatre gore sve" osvojila domaću publiku, a prvi album "Vatra i led" prodali su u više od 40.000 primjeraka. Pojavili su se i na Dori, nakon čega samo nižu uspjehe, sve do danas. Popularni su i izvan granica Lijepe naše, a na kompilaciji "The Best of Collection" obuhvaćeni su njihovi najsjajniji trenuci.

Na kompilaciji je njihovih 18 najvećih hitova, među kojima su "Oduzimaš mi dah", "Za tvoje snene oči", "Tako ti je mali moj", "Gukni golube" i "Svijet voli pobjednike".

Za sve posjetitelje portala, u suradnji s Croatia Recordsom, pripremili smo 3 CD-a koji možete osvojiti ukoliko budete najbolji! Prijavite se u natječaj do srijede 12.11. u 10 sati.

Dobitnici su: Elzana Ajdarpašić, Sanja Berger i Danijel Krežić. O načinu preuzimanja osvojene nagrade dobitnici su obaviješteni e-mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?