Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvoji Elseve Color Vive paket za njegu obojane kose

L'Oréal Paris Hrvatska (1)
L'Oréal Paris
PR
Autor
PR članak
27.09.2013.
u 08:50

Čak 60 poklon paketa koji sadrže Elseve Color Vive šampon, zaštitnu masku, regenerator i eliksir, čekaju na vas. Odigrajte nagradni kviz na L'Oréal Facebook fan stranici i osvojite kompletnu njegu za obojanu kosu.

L'Oréal Paris Hrvatska nagrađuje svoje vjerne Facebook fanove sa čak 60 poklon paketa s proizvodima nove linije za njegu obojane kose - Elseve Color Vive. U sljedećih deset dana Facebook fanovi će imati priliku svakih četiri sata odigrati nagradni kviz, odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja i osvojiti po jedan paket. Svaki paket sadrži Elseve Color Vive šampon, zaštitnu masku, regenerator i eliksir za njegu obojane kose. Linija Elseve Color Vive obogaćena je eliksirom koji učvršćuje boju unutar vlasi, produžujući njezinu postojanost. Čak 80% boje očuvano je i nakon 28 pranja.

Elseve Color Vive šampon za obojanu kosu s Nutri-Filtrom UV je njegujući, zaštitni šampon namijenjen za obojenu kosu i kosu s pramenovima. Hrani je, nježno je pere i štiti kapilarna vlakna od vanjskih oštećenja. Dobitnici Elseve Color Vive poklon paketa dobit će i zaštitnu masku koja intenzivno hrani obojenu kosu i pramenove. Nakon upotrebe zaštitne maske, kosa ne ostaje masna, dok topiva, gelasta tekstura maske omogućuje savršenu raspodjelu.

Uz Elseve Color Vive šampon i zaštitnu masku, dobitnike nagradnog kviza očekuje i Elseve Color Vive regenerator koji se koristi uz šampon i nadopunjuje njegovo djelovanje. Regenerator čisti površinski sloj i raščešljava kosu, a da kosa pritom nije masna. Sjaj kose će biti produžen, a potrebna je samo jedna minuta kako bi kosa bila u potpunosti pročešljana. Dobitnici će imati priliku osvojiti i novi proizvod. Elseve Color Vive eliksir ima dvostruki učinak; raspršuje koncentrirane aktivne tvari i trenutačno transformira kosu, odnosno njegove se aktivne tvari trenutno stapaju s vlasi.

Svi Facebook fanovi koji žele njegu broj 1 za obojenu kosu u Hrvatskoj imaju priliku sljedećih 10 dana sudjelovati u nagradnom kvizu i svakih četiri sata odgovoriti na pitanja, te osvojiti jedan od 60 poklon paketa. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?