Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA S Večernjakom do namještenog stana u Zagrebu

Još samo tri dana do velike nagradne igre

06.11.2008.
u 17:38

Dok fotoreporter nije došao do mene na posao, mislila sam da se netko dobro šali uvjeravajući me kako sam dobila namješten stan – prisjetila se Veronika Ilić Kuridža trenutka kad je prije dvije godine u Večernjakovoj nagradnoj igri “Dome, slatki dome” osvojila stan u zagrebačkom naselju Vrbani III.

Sreća im se nasmiješila
– Nisam očekivala da će mene izvući jer sam igrala više iz zezancije – otkriva Veronika koja sada nagovara sestru da zaigra novu nagradnu igru “Večernjakov plan: Osvoji namješten stan”.

– Tko zna možda se ovaj put njoj sreća nasmiješi – kaže Veronika Ilić Kuridža.

Zahvaljujući Večernjaku stambeno pitanje je prije godinu dana riješio i Zagrepčanin Branimir Trajbar u nagradnoj igri našeg lista “Proljeće u novom stanu”.

– Sigurno sa svojom plaćom ne bih mogao kupiti trosoban stan u Rapskoj ulici u Zagrebu kakav sam dobio jer rate za kredit su prevelike, a plaće male – kaže Branimir.

Stan na Laništu
Sreća se može nasmiješiti i vama, ako od 10. do 30. studenoga sudjelujete u novoj nagradnoj igri našeg lista “Večernjakov plan: Osvoji namješten stan” jer možete postati vlasnik modernog stana na zagrebačkom Laništu i garažnog mjesta ukupne površine 75.16 m² te poklon bona Kike u vrijednosti 100.000 kuna za njegovo uređenje.

Želite prijaviti greške?