Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U spomen na EKV

Budite dio velike rock priče koju će ispričati nekadašnji članovi kultne Ekatarine Velike

EKV
Foto: Promo foto
1/4
15.03.2016.
u 13:11

Svi ljubitelji Ekatarine Velike 16. travnja će doći na svoje jer EKV offical tribute band Krug dolazi u zagrebački klub Metropolis

Dvije godine nakon što je ovaj regionalno popularan bend dupkom napunio zagrebačku Tvornicu kulture, svi poklonici Ekatarine Velike imat će priliku uživo uživati u moćnom zvuku kultnih pjesmama koje mnogi i danas rado slušaju.

Bend “Krug” nastao je prije 10 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe “Ekatarina Velika” i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda.

 

Zajednička im je ljubav prema glazbi i umjetnosti. Dijele veliko poštovanje prema jednom od najvećih r’n’r bendova s ovih prostora koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motivirani su željom da sačuvaju sjećanje na Ekatarinu Veliku - Milana, Margitu, Bojana.

Iako su svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, mladim naraštajima, koji nisu mogli čuti Ekatarinu Veliku uživo, žele pružiti mogućnost da osjete dio tog duha, a starijim generacijama obnoviti sjećanja.

Koliko je Ekatarina Velika još uvijek velika svjedoče i puni klubovi širom regije!

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert nabavite u sustavu Eventim i u klubu Metropolis (svakim danom 09:00h – 02:00h) po cijeni 40 kn do 31.03.2016., od 01.04.2016 po cijeni od 50 kn te na dan koncerta po cijeni od 65 kn.

 

Dobitnici ulaznica su: Robert Grgurević, Jasminka Butković, Marijana Validžić, Tanja Sredic i Filip Končić. 

Želimo vam dobru zabavu!

Želite prijaviti greške?