Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.05.2011. u 12:00

Vahid Halilhodžić, trener, i Zdravko Mamić, izvršni predsjednik, otkrili su tek na kraju sezone kako privući publiku u Maksimir

Vahid Halilhodžić, trener, i Zdravko Mamić, izvršni predsjednik, otkrili su tek na kraju sezone kako privući publiku u Maksimir. Umjesto igrača, publika bi trebala gledati njih dvojicu kako se beskonačno prepucavaju i vježbaju taštine. Trebaju nastupiti zajedno, na dobro ozvučenu ringu posred travnjaka, pod reflektorima i uz izravan TV prijenos. Mamićev verbalni napad svim glagolima i Halilhodžićevu obranu dostojanstvenim bunkerom možda bi došlo čuti i vidjeti više gledatelja nego finale kupa.

Zatvorske meditacije

Sanader je smiren 
dok je oko njega nemir

Ivo Sanader „izuzetno je smiren i staložen“, izjavio je njegov odvjetnik Goran Suić. Njegovi jataci, pak, sve su nemirniji nakon odluke suda u Salzburgu da može biti izručen Hrvatskoj.

Načelnik idealist

Petrina misli da svaka kumica s placa zna voditi Vladu

Stipe Petrina, uspješni načelnik Primoštena, upitan u anketi Slobodne Dalmacije što bi učinio da je na mjestu predsjednika Vlade, odgovorio je da „to zna svaka kumica na placu“. Smije se trošiti koliko su ti prihodi, objašnjava Petrina i dodaje da bi istog trenutka kada planira potrošiti 120 milijardi, a ima prihod od 110 milijardi, kao što je sada, pod pritiskom građana Vlada trebala odstupiti. Kakav idealist.

Potaknuo sam sebe

Čobanković udeseterostručio imanje od 
početka mandata

Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, neobičnom igrom slučajnosti bitno se obogatio od 2004. godine kada je postao ministar, otkriva novinar Ivica Radoš. Posjed obitelji Čobanković je od 3 i pol hektara narastao na čak 51 hektar, pri čemu je velika većina kupljena nakon 2004. „Ispunjavamo sve obveze prema državi“, zaključio je ponosni ministar Petar Čobanković, ali tome treba dodati da ni država nije škrtarila prema obitelji Čobanković. U razdoblju od sedam godina samo na ime poticaja iz državnog proračuna obiteljski obrt Čobankovića dobio je tri i pol milijuna kuna.

Komentara 6

DU
Deleted user
13:14 11.05.2011.

Kako Vas nije sram, istina vam je opet parcijalna jer iz potpune informacije je vidljivo da je Čobanković udeseterostručio imanje ali je udeseterostručio i dugove po kreditima kod raznih banaka. Kako vas nije sram, što ste svu imovinu obitelji Čobanković zbrojili kao imovinu ministra iako su svi članovi te obitelji punoljetni i svatko ima svoj posjed (barem dok se ne dokaže drugačije). Ispada gospodo da bi u Hrvatskoj čovjek koji postaje ministar trebao pobiti vlastitu djecu ili ih barem dati zatvoriti za vrijeme svog mandata.

JU
julio
14:04 11.05.2011.

Stipe Petrina, uspješni načelnik Primoštena, upitan u anketi Slobodne Dalmacije što bi učinio da je na mjestu predsjednika Vlade, odgovorio je da „to zna svaka kumica na placu“. Smije se trošiti koliko su ti prihodi, KOJI IDIOTI PETRINA DA JEE PREDSJEDNIK VLADE, mali lopov iz malog mjesta i odmah kvazi novinari pišu pizdarije,on ne zna što mu je naprijed a što zada , tko zna koga je pokrao i kad će mu se to vratit, koja malograđanštvina, sve u svemu jadno od novinara.

CH
Chisinau
14:32 11.05.2011.

Stipe Petrina je čovjek vrlo ambiciozan,ali pri realizaciji svojih ambicija ne preže od ,usudio bih se kazati,od ničega.Mžete ga zvati ovako ili onako ali je činjenica od kada on vodi Primošten da je Primošten doživio renesansu. Godinama je to mjestoo bilo zapušteno(sedamdesetih godina to je bila treća destinacija Opatija Dubrovnik,Primošten) dolaskom stipe to mjesto oživljava.Ako ne vjerujete dođite pa se uvjerite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?