Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo nismo znali

Znate li kako pravilno izrezati kuhana jaja? Evo jednostavnog načina s kojim se žumanjak neće raspadati

shutterstock
06.12.2022.
u 07:00

U videu se na površini vidi više prepolovljenih jaja koja izgledaju savršeno izrezana

Rezanje kuhanih jaja može biti noćna mora. Nije tako loše kao uklanjanje ljuske, ali učiniti da žumanjak čitav i ne raspadne može biti težak zadatak, kako piše Mirror.

Andrea Van Derwerker, koja objavljuje pod korisničkim imenom @andrealanev, bila je šokirana kada je shvatila da postoji lakši način rezanja kuhanih jaja, a svoj revolucionarni trik podijelila je u videu na TikToku.

@andrealanev

I’m just now figuring this out after almost 30 years on this spinning rock?

♬ original sound - Andrea VanDerwerker

U videu se na površini vidi više prepolovljenih jaja koja izgledaju savršeno izrezana. Zatim Andre lagano zareže jaje te ga kotrlja prema sebi tako da žumanjak iskoči u savršenoj kugli, a bjelanjak se razreže na savršene polovice.

Zatim je podigla kuglicu žumanjka i rekla: "Pogledajte to, nema žumanjka po cijelom nožu, tako je čist... šalite se!?"

U komentarima su ljudi rekli da su šokirani i impresionirani ovom metodom te otkrili da jedva čekaju isprobati jednostavan trik.

“Nikad nisam znala da je ovo moguće…”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Imam 30 godina i tek sad sam shvatio da cijeli život pogrešno režem jaja!

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije