Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Znate li kako izgleda unutrašnjost perilice dok se u njoj pere posuđe? Mi imamo odgovor!

Pixabay
19.10.2022.
u 10:26

Kako bismo pokazali koliko je perilica zapravo snažna i koliko je učinkovit jedan ciklus pranja, stavili smo prati posuđe koje prije nismo isprali

Jeste li se ikada zapitali kako izgleda unutrašnjost perilice dok se u njoj pere posuđe? Ne brinite, ne morate se zavlačiti u svoje uređaje jer smo mi to već učinili za vas.

Pogledajte kratki video i saznajte kako izgleda uobičajeni ciklus pranja posuđa:

Kako bismo pokazali koliko je perilica zapravo snažna i koliko je učinkovit jedan ciklus pranja, stavili smo prati posuđe koje prije nismo isprali te je po sebi imalo ostatke hrane. Na kraju ciklusa, posuđe je bilo blistavo čisto i spremno za novo korištenje!

Također, suprotno popularnom mišljenju, ispiranje suđa prije stavljanja u perilicu samo troši vodu i vrijeme, ali to nije jedina pogreška koju ljudi rade kod punjenja perilica suđa, kako smo već pisali prije.

Pogreške koje radite kada stavljate posuđe na pranje u perilicu:

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije