Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne prestaje pljačkati

Zloglasna kradljivica vjenčanih darova ponovno uhićena nakon krađe u tri države: 'Krala je čestitke, kartice, novac, poklone..'

Facebook/Pontotoc County Sheriff's Department, Mississippi
13.10.2023.
u 15:30

2021. godine bila je uhićena i osuđena je na pet godina zatvora, no puštena je ranije

Žena koja je već više puta uhićena u krađi vjenčanih darova u nekoliko država, sada je ponovno napala, tvrde vlasti. Naime, Sandra Lynn Henson (56) uhićena je prošle subote u svojoj rodnoj državi Mississippi nakon što je navodno došla na vjenčanje bez pozivnice, priopćio je ured šerifa okruga Pontotoc, piše NY Post

Vlasti nisu otkrile s čime je Henson navodno pobjegla na vjenčanju u okrugu Pontotoc - ali su rekle da je žena u međuvremenu optužena za krađu, neovlašteni upad i remećenje javnog reda i mira. Henson, za kojom se tragalo u Alabami u vrijeme njenog nedavnog uhićenja, ima dugu povijest ciljanja vjenčanja, prema šerifovom uredu.

"Navodno je gospođica Henson uhićena u Alabami, Tennesseeju i Mississippiju zbog upada na vjenčanja i krađe novca i kartica iz torbica", rekli su iz šerifovog ureda. Njezin kriminalni pohod datira iz 2017. kada je osuđena za krađu s vjenčanja i stavljena na uvjetnu kaznu, izvijestio je Alabama.com.

Zatim su 2019. vlasti rekle da je Henson navodno bila povezana s krađama na devet različitih vjenčanja u državi Yellow Hammer. U to je vrijeme policija u Florenceu, Alabami, emitirala nadzornu sliku Henson kako hoda oko jednog od mjesta vjenčanja koje je ciljala u pokušaju krađe. Kasnije se predala i dobila je višestruke optužbe za krađu. Ishod tog slučaja nije odmah bio jasan. Ipak, više se žrtava kasnije javilo tvrdeći da su i one svjedočile njezinoj krađi darova s ​​raznih vjenčanja diljem Alabame, Tennesseeja i Mississippija.

Godine 2021. Henson je ponovno uhićena dok je krala čestitke, kartice, novac i darove na vjenčanju u okrugu Marshall, Mississippi. Na kraju je osuđena, opozvana joj je uvjetna osuda i osuđena je na pet godina zatvora, izvijestio je ABC24. Prema toj kazni, Odjel za zatvore Mississippija nije trebao osloboditi Henson do 2025., prema medijskom priopćenju. Nije odmah bilo jasno kada, i zašto, je puštena ranije. 

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije