Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružičasti svijet

Živi poput Barbie lutke: 'Imam ružičastu kuću iz snova s bazenom i autom u istoj boji'

Bruna Barbie
11.04.2023.
u 16:30

Bruna Carolina Peres plavokosa je brazilska djevojka koja nevjerojatno podsjeća na lutku Barbie, a živi i u kući inspiriranoj domom megapopularne lutke. U njenom je životu sve ružičasto - od odjeće do bazena i kuhinje.

Bruna Carolina Peres, poznatija na internetu kao Bruna Barbie, plavokosa je brazilska djevojka koja nevjerojatno podsjeća na popularnu lutku Barbie. Čak živi u 'Kući iz snova' s ružičastom kuhinjom, dnevnim boravkom i bazenom, a uz to ima i odgovarajući automobil roze boje. Osim toga, i sve ostale stvari u kući su ružičaste – od posuđa i kupaonskog namještaja do mobitela i laptopa. Naravno, Brunu je nemoguće vidjeti u ijednoj odjevnoj kombinaciji osim u potpuno ružičastom kompletiću, prenosi New York Post

'Uvijek mi se sviđala Barbie. Odmalena sam pratila njenu priču i divila joj se, a u tinejdžerskim godinama odlučila sam i prisvojiti njen stil', kaže Bruna. Njen poseban način života donio joj je i popularnost, pa tako na svom Instagram profilu ima 454 tisuća pratitelja s kojima redovito dijeli sadržaj iz svog ružičastog svijeta. A, na TikToku prati je više od 20 milijuna ljudi. Na mnogobrojnim videima i fotografijama može se vidjeti da u njenom životu ne postoji nijedna stvar koja nije roze boje. Možda najimpresivnije, ona čak ima ružičasti bazen koji je ispunjen ružičastom vodom.

Pod utjecajem filmova Opasne djevojke i Plavuša s Harvarda tijekom odrastanja, njezin osobni stil nadopunjuje nadolazeći ljetni film Barbie, s Margot Robbie kao glavnim likom. Bruna dodaje: 'Volim ružičastu boju i elegantne filmove'. Nastavlja: 'Došlo je do te točke da sam već bila poznata po tome što izgledam kao lutka i što nosim istu odjeću kao ona'. Rekla je da je, kada je počela postajati influencerica, odlučila da će joj cijeli život biti ružičast.

Barbie Bruna napravila je biznis od svog izgleda i zarađuje putem svojih društvenih mreža. Podaci NetWorthSpota pokazuju da je vrijednost Brune Barbie oko 877,43 tisuća dolara. Međutim, neki ljudi su predložili da bi njena novčana vrijednost mogla biti daleko veća od toga. Kada uzmemo u obzir mnoge izvore prihoda, vrijednost Brune Barbie mogla bi iznositi čak 1,23 milijuna dolara.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

 

Komentara 1

MI
MiljenkoTravić
09:51 12.04.2023.

srećom može zatražiti i priuštit si profesionalnu pomoć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije