Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaba potrošnja

Zimske rasprodaje zbog krize i dalje traju

sniženje
Reuters
02.03.2010.
u 11:59

Mnoge popularne trgovine, Top shop, Miss Selfridge, Clarks i druge, zbog krize su nastavile sa zimskim rasprodajama u Londonu, prenosi Daily Mail.

Mnoge trgovine, Top shop, Miss Selfridge, Clarks i druge, zbog krize su nastavile sa zimskim rasprodajama u Londonu, prenosi Daily Mail. Na to su ih natjerali loši vremenski uvjeti, financijska nesigurnost građana i strah od nezaposlenosti jer ljudi dva puta promisle prije nego što potroše novac.

Iz Britanskog trgovačkog konzorcija kažu kako ovako trgovci pokušavaju potaknuti trošenje.

Iako kod nas situacija nije ništa bolja, a novčanici građana su sve tanji i tanji, trgovci su ipak već napunili trgovine najnovijim proljetnim kolekcijama. "Ostataka" od zimskih rasprodaja još uvijek ima, ali ih je sve teže pronaći. Primjerice, trgovine Replay još imaju sniženja na zimsku kolekciju, i to do nevjerojatnih 70 posto. Caesare Palace, trgovina luksuznih cipela i torbi, još uvijek nudi sniženja do 50 posto.

Ako još želite kupiti snižene čizme, jaknu ili kaput, treba dobro potražiti. Mjesta gdje ćete uvijek naći povoljnije cijene i sniženja do 70 posto su hrvatski outleti Sveta Helena i Roses Fashion outlet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije