Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mislite?

Žestoko osudili fotografiju s vjenčanja i poručili mladenki: 'Ponižavaš se!'

vjenčanje
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
06.03.2022.
u 07:00

Osim mladenke, osudili su i mladoženju jednom rečenicom: "Ti si seksist!"

Jedan novopečeni bračni par objavio je na društvenim mrežama fotografiju s vjenčanja koja je zgrozila internet. Naime, na fotografiji mladoženja sjedi u automobilu dok mlada kleči sa strane, u bijeloj vjenčanici i s njom briše gume. Uz to, on joj prstom pokazuje gdje bi još trebala obrisati, prenosi Mirror.

Jedna osoba je u komentarima pitala ima li žena uopće samopoštovanja, a druga se nadovezala da je cijela fotografija zapravo jako žalosna. "Jednog dana imat će možda kćer koja će ovo vidjeti."

U komentarima su se našle i žestoke osude, pa su tako neki mladoženji poručili da je seksist i da ponižava svoju suprugu.

Neki su stali na stranu para i pretpostavili kako je riječ o šali i kako bi ljudi trebali raditi isključivo ono što ih usrećuje i nasmijava. "Također, ako oboje vole aute, onda ne vidim ništa loše u ovoj fotografiji", zaključila je jedna osoba.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

vjenčanje
1/9

Komentara 5

Avatar Django
Django
11:28 06.03.2022.

Ma žena je opsjednuta čistoćom a muž joj viče iz auta “ma daj pusti tu fleku na kotaču, vidi što si učinila od ove divne haljine”. Ali naravno, oni koji diktiraju i nameću određene agende sve su protumačili na krivi no njima jedino zamislivi način.

MA
majkomila
07:49 06.03.2022.

ovje je svježa vijest stara godinu dana, a i već je bila objavljena

CI
cirociro
15:23 06.03.2022.

poanta je duboka! zašto glupo bacat silne pare na vjenčanicu, koja se upotrebi samo jednom pa je dobro da ima barem još jednu funkciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije