Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Ženu šokirala reakcija susjeda nakon što se sunčala u zajedničkom vrtu: 'Ovo je neprihvatljivo'

shutterstock
27.07.2021.
u 14:29

Provodila je sate u vrtu čitajući knjigu te uživajući u toplom vremenu, ali jednom susjedu to je brzo zasmetalo

U Engleskoj je trenutno toplinski val, a temperature su iznimno visoke, pa nije ni čudno da mnogi traže načine kako bi se rashladili. Jedna žena tako se odlučila sunčati u zajedničkom vrtu svoje zgrade, a reakcija drugih susjeda potpuno ju je šokirala.

Kako piše Mirror, jedan nezadovoljan susjed požalio se na Redditu kako ima jednu nezgodnu situaciju s novom susjedom te pitao druge korisnike za pomoć, no nije ni očekivao da će svi biti protiv njega. 

- Vani su visoke temperature i posljednja četiri dana primijetio sam da se jedna žena sunča na travi u našem vrtu. Donosi pokrivač i knjigu te vani je satima, čita u bikiniju i kratkim hlačama. Prvog dana pitao sam živi li u zgradi, a ona je rekla da se nedavno uselila. Kasnije sam je vidio kako ulazi u zgradu s ključevima pa mislim da nije lagala. Doslovno je ležala vani od 10 do 16 sati - napisao je.

Nemoguće sunčanje: Pratio ga dizalicom i stvarao mu sjenu!

1/3

Kada ju je ponovno vidio, dao joj je do znanja da se vrt ne smije koristiti na taj način. Rekla mu je da je ona stanar zgrade i da je imala dojam da je vanjski prostor zajednički. Kada ju je idući dan ponovno ugledao u vrtu, odlučio ju je fotografirati te poslati u grupu na WhatsAppu gdje se nalaze ostali stanari.

- Neki su se stanari složili, ali drugi su rekli da sam čudan. Netko je dodao novog stanara u grupu i ona je objavila dugu poruku gdje se ispričala ako njezina odjeća nekome stvara nelagodu, ali da neće ostati unutra u vrućini kad vani ima zelenih površina. Njeno ležanje vani napola golo čini da naša zgrada izgleda poput studentskog doma. To bi moglo dovesti do gubitka vrijednosti stanova - nastavio je.

Razumljivo, korisnici društvenih mreža nisu bili impresionirani njegovim ponašanjem. “Fotografirati ženu u bikiniju i dijeliti je na društvenim mrežama definitivno je gore nego sunčati se tamo gdje živite. Ako ne postoji određeno pravilo koje ona krši, trebate gledati svoja posla”, napisala je jedna korisnica, dok se jedan korisnik pitao: “Ne pravi buku, ne uništava ništa… Na što se točno žališ?

Časna sestra (55) oduševljava mladolikim izgledom: "To je zato jer nemaš muškarca u životu"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:52 27.07.2021.

Mozda ima nesto pritiv nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije