Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrile istinu

Žene otkrile neke od svojih najbolje čuvanih tajni: Ovo su stvari koje nikad ne govorimo muškarcima

Pixabay
17.02.2022.
u 13:30

Više stotina žena priznalo je neke od svojih najbolje čuvanih tajni.

Na društvenom forumu Reddit pokrenuta je rasprava o tome što djevojke nikada ne govore svojim dečkima, a na kraju su stotine žena otkrile svoje tajne i stvari koje nikad ne govore muškarcima, kako piše Daily Mail.

Neki su otkrili da rijetko peru svoje omiljene grudnjake, podmuklo mjesto na kojem skrivaju dobru čokoladu od svojih partnera i zašto zaista zajedno idu na zahod u noćnom izlasku.

"Ponekad kada piškimo imamo više od jednog mokraćnog toka, baš kao i vi", ispričala je jedna žena. "Mi kao prijateljice međusobno raspravljamo o svemu i svačemu. Dakle, ako flertujete s dvije prijateljice istovremeno, velika je šansa da se obje smiju vašim porukama", napisala je druga.

"Držimo se za grudi kad trčimo niz stepenice i kada tražimo izgubljene stvari. Nemam pojma zašto, samo pomaže", rekla je jedna djevojka.

Konobari poručuju: Nemojte ovo raditi, od toga nam se diže kosa na glavi!

1/8

Jedna žena je rekla da nikad ne govori muškarcima  o čemu se razgovaralo u kupaonici', a druga je dodala zašto uvijek idu u paru na zahod: "Sigurnost je u brojkama, prijateljica koja će držati tvoju torbicu, privatno mjesto za razgovor, pomoć u slučaju da vidiš da je netko ubacio nešto u njezino piće. Iskreno, većinu vremena je samo više vremena za razgovor o stvarima o kojima ne možete razgovarati za stolom."

Jedna žena otkrila je da se ženska rutina uklanjanja dlačica proteže dalje nego što muškarci misle. "Uklanjamo dlačice puno više od samo nogu, bikinija i pazuha. Za sve nas se razlikuje. Trbuh, zalisci, gornja usna, brada, nos, bradavice, prsa, stopala, prsti na nogama, ruke. Gotovo svugdje gdje muškarcima rastu dlake i mi ih imamo", otkrila je.

Više stotina žena priznalo je neke od svojih najbolje čuvanih tajni, uključujući i jednu koja je priznala da je sakrila dobru čokoladu u kutiji tampona u svom ormaru tako da je njezin partner nikada ne pronađe.

"Ne dajemo vam toliko komplimenta jer se bojimo da ćete pomisliti da nas seksualno zanimate", rekla je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Kada nosim kosu na određene načine, to znači da je nisam oprala neko vrijeme."

"Žene vole stražnjica. Žene apsolutno vole muške stražnjice. Žene žele muškarce s lijepom stražnjicom", otkrila je jedna.

Top deset stvari koje žene neće priznati muškarcima:

1.  Uklanjamo dlačice puno više od samo nogu, bikinija i pazuha
2. Naš omiljeni grudnjak ne pere se toliko
3. I mi se volimo igrati s našim grudima
4.  Ponekad se i mi stvarno bojimo razgovarati s vama
5. Prijateljice razgovaraju o svemu
6. Kad vozite jako brzo, to nije cool
7.  Vaš izgled gotovo nikada nije problem kada ne želimo vezu s vama
8. Ne dajemo vam toliko komplimenata jer se bojimo da ćete pomisliti da nas seksualno zanimate
9. Znamo kada buljite
10. Nikada ne kažemo koliko loše mislimo da ste se obukli

Plenković najavio: Smanjujemo stopu PDV-a na higijenske uloške i tampone!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije