Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups!

Žene lažu partnerima i prijateljicama o svojoj težini

'Hdijeta_nnn_ned_26022010'
''
11.02.2012.
u 12:43

Težina je bolna tema mnogih žena, a neke idu čak toliko daleko da lažu o svojoj kilaži

Težina je bolna tema mnogih žena, a neke idu čak toliko daleko da lažu o svojoj kilaži te tvrde da imaju do četiri kilograma manje od stvarne težine, tvrdi najnovije istraživanje portala byEat Water provedeno na 2000 žena.

Istraživači su otkrili kako žene smanje svoju kilažu kada o njoj razgovaraju pred partnerima i najboljim prijateljima, a svaka peta kaže da ima čak šest kilograma manje od stvarne težine, prenosi Marie Claire.

Osim o težini, žene lažu i o veličini haljine, grudnjaka ili čak cipela, tvrdi studija. Imati koji kilogram previše može biti sramotno te narušiti samopouzdanje pa je prirodno da ne žele to otkriti bližnjima, objasnio je Vincent Lee s portala EatWater.co.uk.

Ključne riječi

Komentara 6

PO
polo60
15:57 11.02.2012.

nemora mi ništa lagat vidim odmah to mi je dovoljno

KA
karambita
21:19 11.02.2012.

Sine, ne vjeruj zeni ni kad laze

BO
boston
11:37 12.02.2012.

Nema sitne lazi. Il\' je covjek iskren, il\' nije. U osobe cak i radi naoko bezazlenih lazi, gubim povjerenje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije