Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suza suzu goni

Žene češće plaču na poslu – zbog stresa

'zena osamljena i tuzna umor depresija  stres'
''
26.06.2011.
u 16:51

Oko 41 posto žena barem je jednom plakalo na poslu, dok je to isto učinilo samo devet posto muškaraca, utvrdila je američka znanstvenica Anne Kreamer

Oko 41 posto žena barem je jednom plakalo na poslu, dok je to isto učinilo samo devet posto muškaraca, utvrdila je američka znanstvenica Anne Kreamer provodeći studiju na 700 ljudi. Također otkriva da je najčešći razlog suza na radnom mjestu za zaposlenike oba spola – stres. Drugo je pak istraživanje, ono stručnjaka s Oxforda, pak pokazalo da plakanje na poslu može biti i korisno. Naime, žene koje su pustile suzu na poslu u razdoblju od pet godina u čak su 83 posto slučajeva napredovale. Dakako, riječ je o onima koje su zaplakale tek ponekad, u uistinu kriznim situacijama.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:38 28.06.2011.

Sirotice.Tko ih ne zna skupo bi ih platio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije