Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Žena zaprepastila korisnike Tik Toka: 'Imam 40 godina, a izgledam mlađe nego kad sam imala 30!'

Tik Tok
14.04.2022.
u 06:52

Njezin video pregledan je više od 500 tisuća puta, a brojni korisnici bili su šokirani promjenom u izgledu

Jedna je žena primila velik broj komplimenata zaprepaštenih korisnika Tik Toka kada je objavila video u kojemu pokazuje slike u tridesetima, na kojima izgleda starije nego sada sada u četrdesetima.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make-up potraje cijeli dan

1/8

Kako piše The Sun, Lora Croftcheck u prvom dijelu videa pokazala je sliku na kojoj ima plavu kosu i 37 godina te je napisala kako u tom razdoblju nije koristila nikakve proizvode za njegu kože. U drugom dijelu videa Lora je pokazala sliku kako izgleda sada, s 41 godinom, kada je obojila kosu u smeđe i napokon počela brinuti o svojoj koži.

– Naučila sam i kako uređivati svoje obrve te sam napokon počela upotrebljavati kremu za zaštitu od sunca – objasnila je Lora u videu.

Rekla je i da je rezultate postigla bez kemijskih pilinga i lasera, no nije navela je li stavljala botoks. Ljudi su je pitali za savjete o njezi kože, a ona je rado odgovorila.

– Važno je i oprati lice svaku večer te nikako ne ići u krevet našminkan jer to proširuje pore, a to nitko ne želi – nastavila je.

 

@loracroftcheck If this is what three years looks like, consider me a lifer 🙌🏻 #over40 #skincare #matureskinmakeup #matureskin ♬ GOOD VIBES - Ellen Once Again

Njezin video pregledan je više od 500 tisuća puta, a mnogi su bili impresionirani njezinim izgledom te su je obasipali pozitivnim komentarima.

– Vaša koža jednostavno blista. Predivno – oduševljeno joj je napisala jedna korisnica.

Nevjerojatno! Izgledaš prekrasno – komentirala je druga. 

Znate li koliko sati dnevno biste trebali spavati za zdrav mozak?

Ključne riječi

Komentara 4

VJ
vjeko68
10:37 14.04.2022.

Hmm, pa i Adobe Photoshop je sve savrseniji i bolji ... :-)

IT
Itto
08:36 14.04.2022.

Izgleda mlađe jer je stavila fasadu. Ko kuće po HR, ak je vidljiva cigla izgleda "očaj", a onda pikneš fasadu i k'o nova.

MO
montello
14:53 14.04.2022.

Izgleda super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije