Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što učiniti

Žena užasnuta: ‘Moj najbolji prijatelj i moja mama su se zaručili nakon tajne veze!’

Shutterstock
11.05.2023.
u 21:00

Iako je zadovoljna što je njezina mama (43) konačno sretna, osjeća se ljutito i povrijeđeno s obzirom na to da joj se sve dogodilo ispred nosa

Čitav svijet jedne žene preokrenuo se naglavačke nakon što je otkrila da je njezina mama potajno izlazila s njezinim najboljim prijateljem. Objasnila je kako se njezin 29-godišnji najbolji prijatelj preselio k njoj i njezinoj mami nakon što je izgubio stan tijekom karantene zbog Covida-19, piše Mirror.

Iako je zadovoljna što je njezina mama (43) konačno sretna, osjeća se ljutito i povrijeđeno s obzirom na to da joj se sve dogodilo ispred nosa. Na Redditu je napisala: "Moj najbolji prijatelj i moja mama će se vjenčati, rekli su mi prije dva dana za večerom. Upoznao sam svog najboljeg prijatelja na fakultetu prije pet godina i otada smo gotovo nerazdvojni. Kad se dogodila pandemija Covid-a, trebao je izgubiti stan pa smo mu mama i ja ponudile slobodnu sobu u našoj kući. Bio je sjajan cimer i bilo je super što smo se toliko družili."

21-godišnjakinja je dalje objašnjavala kako je njezina mama izrazila interes za time da ponovno krene izlaziti nakon što je desetljeće provela sama. Ali nikada nije očekivala da će njezin najbolji prijatelj postati njezina nova ljubav. “Pokazala mi je zaručnički prsten koji joj je dao i rekla mi da je jako uzbuđena. Ili su bili dobri u skrivanju ili sam ja bila idiot jer nisam ništa primijetila! Na poslu radim noćnu smjenu pa se valjda sve dogodilo dok me nije bilo", dodala je.

Tvrdi da joj ne pomaže ni to što se ne zna koliko dugo viđaju. Nije im ništa rekla nakon što su joj sve objavili, samo je ustala i otišla kod drugog prijatelja, a nije ni razgovarala s njima otkad je otišla. Pokušali su ju zvati i slati joj poruke, ali ona je sve samo ignorirala. Kaže da je uznemirena i ljuta, te da ne zna što činiti

 "Želim da moja mama bude sretna, ona to zaslužuje, a moj najbolji prijatelj je super dečko, ali ne mogu ne biti ljuta i povrijeđena jer su mi lagali", nastavila je.

Ne znajući što učiniti, obratila se Redditu kako bi pitala korisnike za mišljenje o ovoj situaciji. Kao odgovor, jedan korisnik je napisao: "Iskreno, bio bih sretan zbog njih, ali razumijem da vam je čudno zbog cijele situacije, i meni bi bilo. "Ako se tako loše osjećate zbog toga, a čini se da da, možete im reći da ste sretni zbog njih i da im želite sve najbolje, ali da vam je ova situacija grozna i da osjećate da je vaše povjerenje narušeno. Možete im reći da, iako ih volite, i dalje osjećate da vam treba malo prostora u ovoj situaciji i da ćete za sada otići živjeti negdje drugdje", savjetovala je jedna korisnica. Treći korisnik je dodao: "Ne krivim vas što se osjećate čudno, ili zbog vaše reakcije. Osim toga, činjenica da vaš prijatelj izlazi s vašom mamom općenito je čudna sama po sebi... Samo su vam to rekli niotkuda i očekivali da ćete biti oduševljeni time, a lagali su vam i skrivali tko zna koliko dugo. Ali, što je učinjeno, učinjeno je. Predlažem da razgovarate s oboje o tome zasebno."

Četvrti korisnik je tvrdio: "Ako želite da vaša mama bude sretna i mislite da je vaš najbolji prijatelj super dečko, samo ih trebate pustiti da žive mirno. Ne možete učiniti ništa ako se vole. Ako vas i dalje vole i mare za vas, nemate se oko čega brinuti."

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije