Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u strahu je

Žena tvrdi da njezina šogorica želi da joj da svoje dijete: 'Promijenit ćemo brave i postaviti kamere!'

Shutterstock
13.03.2024.
u 15:15

Šogoričini neumjesni komentari šokirali su i njezinog brata

Mama se toliko boji da bi njezinog novorođenog sina mogla oteti šogorica da razmišlja o promjeni brava u kući i postavljanju kamera. Nervozna mama izbacila ju je nakon što joj je šogorica ponudila da joj 'skine dijete s grbače', tvrdeći da ona uopće nije željela dijete, piše Mirror

U objavi na Redditu početkom ovog mjeseca, 26-godišnjakinja je objasnila: "Rodila sam svog dječaka prošli mjesec. Htjela sam pričekati nekoliko tjedana prije nego što pozovem obitelj da ga vidi. Pozvala sam suprugovu sestru, brata i roditelje. Moji roditelji i sestra su također došli. Moja šogorica se nije micala od bebe i vidjelo se da ga obožava." 

VEZANI ČLANCI:

 

Pokušala je majci dati savjet o djetetu i jedva ga je vratila njoj na hranjenje. "Kad sam ga htjela nahraniti, skoro mi ga nije htjela dati i pokušavala mi je dati savjete i slično. Zahvalila sam joj, ali sam joj rekla da imam sve pod kontrolom. Ona se uvrijedila i rekla 'o, netko tko nije čak ni nije htio djecu ima sve pod kontrolom'", ispričala je.

Mama je priznala da su ona i njezin suprug razgovarali o tome da čekaju sa zasnivanjem obitelji jer su smatrali da nisu spremni - ali na kraju su zajedno dobili sina. "Ja sam rekla 'molim?" A ona je na to rekla: 'Pa, razmišljala sam i budući da sam pokušavam imati djecu malo dulje od tebe, a ti čak nisi ni bila baš sigurna želiš li ih... možda ga ja mogu uzeti.' Nazvala sam je ludom i rekla joj da izađe 

GALERIJA: Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi! 

1/6

Šokiran i zgrožen ovim nepoželjnim komentarima, njezin suprug je razgovarao sa svojom sestrom, koja je rekla da je nepošteno što ona bezuspješno pokušava zatrudnjeti zadnje tri godine. Povrh toga, optužila je roditelje da nisu ni željeli svoje dijete kad je trudnoća počela. Objava se nastavila: "Rekao joj je da to više nikad ne kaže, a pogotovo ne u blizini našeg sina. Njegova mama je rekla da se samo šali, a ja sam pomislila 'tko se šali s nečim takvim'? Razgovarala sam sa svojim mužem o kamerama i mijenjanju brava i on rekao da se slaže s tim ako ću se zbog toga ja osjećati sigurnije. Ona sigurno neće biti sama s mojim sinom neko vrijeme… Shvaćam ovo vrlo ozbiljno." 

 

Suosjećajući s mamom, jedna je korisnica odgovorila: "Fuj... nije se šalila. Da sam na tvom mjestu, postavila bih neke jasne granice. I ja sam imala problema sa začećem 10 godina pa nikad nisam natjerala obitelj/prijatelje da se tako osjećaju. Ona očito treba pomoć." Drugi je korisnik dodao: "Bila je uvredljiva i načinom na koji je rekla da ga čak ni ne želite i insinuirala da ne znate što da radite s djetetom. Ne bih joj uopće dopustio da dolazi blizu mog djeteta." 

Neki su ljudi čak smislili načine kako držati šogoricu podalje, pa je jedna osoba napisala: "Granica je električna ograda s bodljikavom žicom", a netko drugi je oštro dodao: "Nemojte se više družiti s njom, prekinite svaki odnos." 

Majka (61) sinu i njegovom partneru bila surogat: "Sve bih u trenu ponovila!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije