Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su ju shvatili ozbiljno

Žena podijelila satirični video: 'Toliko sam zgodna da se muškarci boje pozvati me na spoj!'

Instagram/@hope.schwing
17.03.2023.
u 14:30

Objasnila je da je snimila video jer je primijetila trend među ženama koje govore te stvari kako bi objasnile zašto su same

Logično je misliti da bi dobar izgled nekome jamčio romantičnog partnera, međutim, jedna kalifornijska TikTok influencerica u jednom videu je rekla da je toliko zgodna da muškarci ne žele ni izlaziti s njom - jer su navodno "zastrašeni" njezinom ljepotom. Video u kojem se 'požalila' na svoju ljepotu, objavila je nedavno na TikToku, a video je prikupio više od 3,7 milijuna pregleda, piše NY Post.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

- Biti nevjerojatno zgodan je iskreno prokletstvo. Nitko ne govori o tome koliko je teško biti doslovno toliko zgodan da ne možeš naći dečka jer te se svi muškarci jako boje - napisala je Hope Schwing, 24, u isječku dok je opisivala poteškoće s kojima se nosi zbog svoje ljepote.

@hope_schwing

I hope this delivers what was sent

♬ how to never stop being sad - -

Samoproglašena "kronično slobodna" žena, rođena u Los Angelesu rekla je da "nikada nije bila u ozbiljnoj vezi, osim ako se računa veza koju je imala u srednjoj školi i koja nije trajala dulje od mjesec dana."  No, ono što mnogi zapravo nisu shvatili, je da je Hope svoj video zapravo objavila satirično.

- Video u kojem stoji da sam 'previše zastrašujuća i zgodna' objavljen je iz zezancije, zapravo ne mislim na to. Samo primjećujem trend među ženama koje govore te stvari kako bi objasnile zašto su same - objasnila je influencerica i komičarka, koja se može pohvaliti nevjerojatnih 9,9 milijuna pratitelja na platformi.

No, iako se Hope samo šalila, ispostavilo se da su neke korisnice Tik Toka to shvatile vrlo ozbiljno.

- Način na koji ste rekli je satira, ali nije... ja se osjećam kao da je to istina za mene -  žalila se jedna korisnica.

"Ovo nije satira, to je istina", napisala je druga osoba, dok je treća dodala: "To je u potpunosti točno."

- Mislila sam da je u mom videu prilično očito da je sve rečeno satira, ali očito to nije tako shvaćeno - rekla je Hope u drugom videu.

Srećom, neki drugi su komentatori ipak su shvatili situaciju, no prihvatili su njezinu šalu.

 - Ja ću svejedno vjerovati da je to istina o meni, jer svako drugo objašnjenje nema smisla. Uvjeravam samu sebe da je to jedini razlog zašto sam sama - našalila se jedna osoba. 

Hope je ipak suosjećala s ovim neobičnim mehanizmom suočavanja.

- To je osnažujući i vrlo vjerojatno lažan način da se hvalimo i opravdavamo činjenicu da smo kronično sami. Osobno mi je rečeno i čula sam kako žene obrazlažu da su slobodne jer 'muškarac želi biti onaj zgodni' ili 'ja sam previše zgodna, zastrašujem ga i tjeram ga'. To su samo smiješne i satirične stvari - rekla je.

Unatoč tome što se neprestano šali o tome kako mrzi biti sama, Hope tvrdi da joj je zapravo ugodno biti solo, te da namjerava da tako ostane još neko vrijeme. 

- Budući da sam cijeli život neovisna, navikla sam biti sama. Nemam puno iskustva sa spojevima jer zapravo nemam baš niti vremena za spojeve. Ja sam jako zaposlena djevojka i mislim da će se veza dogoditi kada bude vrijeme. Ne mislim da ću ja biti ta koja lovi dečka ili vezu - zaključila je. 

Djevojka ispričala: 'Ja sam debela i ponosna, ali svi uvijek kažu isto na moj izgled'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
05:50 18.03.2023.

Ljepotice Rada Borić, Peović, Sumrak-Taritaš, čitate li ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije