Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZIVO

Žena se požalila na običaje svoje susjede : 'Na stablo u vrtu vješa krpene lutke, djeca su mi prestravljena'

shutterstock
13.12.2022.
u 14:30

Pretpostavljam da je riječ o nekom poganskom običaju što mi inače ne bi smetalo, neka svatko vjeruje u što želi, no ovo je zaista jezivo i čudno, piše ona.

Iako većina ljudi ukrašava svoje domove u dane uoči Božića, jedna se žena požalila na neobične i 'jezive' ukrase njene susjede za koje kaže da joj plaše djecu. Tako je na Mumsnet forumu pod pitanjem 'Jesam li nerazumna?' u anonimnom postu objasnila da je susjeda počela na drvo u vrtu vješati krpene lutke. 

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju

1/7

"Nisam sigurna čemu služe i kakav je to običaj, ali ona svaki dan dodaje nove lutke na svoje stablo u zajedničkom vrtu ispred kuće i moja se djeca zaista boje", napisala je.

Osim lutki, dodaje, vješa i druge neobične predmete poput velikih drvenih prstenova, te ukrasne vrpce.

"Pretpostavljam da je riječ o nekom poganskom običaju što mi inače ne bi smetalo, svatko vjeruje u što želi, no ovo je zaista jezivo i čudno."

Korisnice foruma je zato pitala misle li da bi bilo u redu tražiti od susjede da skine svoje neobične ukrase, a većina ih se složila da je 'sve skupa jako čudno' i da bi svakako trebala pitati da ih ukloni.

"Urnebesno, ali istovremeno i grozno. Recite djeci da su te jezive lutke samo vilenjaci ili pomoćnici Djeda Mraza", savjetovala joj je jedna.

"Jednostavno joj iskreno recite da su vam djeca prestravljena i da im želite objasniti čemu takvi ukrasi. Ako lutke nemaju dječja lica, naravno, ako imaju zovite policiju", našalila se druga, prenosi Mirror.

Žene joj plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije