Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opravdano?

Žena se naljutila na sestru jer joj stalno fotografira muža: "I mog sina fotografira samo kad je kraj tate"

Shutterstock
14.11.2022.
u 15:30

Bilo joj je neugodno jer sam to rekla pred svima pa se počela braniti tvrdeći da fotografira mog sina. Ipak, na svakoj je fotografiji s njim bio i moj suprug..., ispričala je.

Iako nije neobično da se članovi obitelji na zajedničkom odmoru međusobno fotografiraju, jedna je žena ispričala kako njena sestra ima prevelik interes za fotografiranje njezinog supruga.

Prvo je, priča ona, sestra počela fotografirati svog sina, pa je počela pokazivati interes i za fotografiranje njenog sina, a ubrzo je svog nećaka fotografirala samo kad je bio pokraj svog tate...

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka

1/5

- Primijetila sam da ga fotografira samo kad je on s mojim mužem. U početku sam mislila da sam paranoična i da brijem, ali kako smo svi skupa na odmoru svi su to primijetili, a čak je i moj suprug komentirao kako 'stalno njega slika' - ispričala je u svojoj objavi na Redditu.

"Kako je to radila i dok smo bili na plaži; što mi je bilo čudno; zamolila sam je da prestane. Bilo joj je neugodno jer sam to rekla pred svima pa se počela braniti tvrdeći da fotografira mog sina. Ipak, na svakoj je fotografiji s njim bio i moj suprug".

"Zato sam joj ponovno rekla da prestane, a ona se jako uzrujala i čak je prestala sa mnom razgovarati".

"Kasnije su me roditelji povukli u stranu i rekli mi da joj nisam to trebala reći tako pred svima i da sam je osramotila pa sada želi ići kući. Tražili su da se ispričam, ali sam im rekla da neću jer je čudna i da joj ne treba toliko fotki mog sina ni mog muža."

S tim su se složili i mnogi u komentarima, tvrdeći da su sestrini postupci neprimjereni i da je trebala prestati kad ju je žena to prvi put zamolila.

- Mislim da je sasvim razumno nekog zamoliti da ne fotografira vaše dijete ili muža, posebno dok je npr., na plaži bez majice... - napisao je netko.

"Možda jednostavno nije razmišljala... Kako god, bilo bi bolje da ste joj to rekli nasamo, da ju ne osramotite....", dodala je druga osoba.

"Vaši su osjećaji i briga opravdani, možda samo ne i način na koji ste joj to rekli", složila se treća.

Zbog rijetke bolesti završila je u invalidskim kolicima, a onda shvatila da može hodati u Uggsicama!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije