Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila se

Žena priznala: 'Slučajno sam oprala pepeo moje pokojne bake u perilici rublja'

Briley Coates
13.01.2024.
u 15:08

Bila je užasnuta kada je shvatila da se u njoj nalazi pepeo njezine pokojne bake Shirley.

Žena je ostala šokirana kada je otkrila da je stavila pepeo svoje bake u perilicu rublja. 30-godišnja Briley Coates iz Norfolka vadila je svoju svježe očišćenu odjeću kada je ugledala malu crnu vrećicu kako leži na dnu perilice. Nakon što je dodatno istražila, bila je užasnuta kada je shvatila da se u njoj nalazi pepeo njezine pokojne bake Shirley, piše Daily Mail.

Vlasnica kozmetičkog salona kaže da je brzo uvidjela smiješnu stranu, uzviknuvši: 'Oprala sam baku!' te se smijala svojoj nevjerojatnoj pogrešci. Objasnila je: 'Također sam bila jako zbunjena kako je završila unutra - trebala je biti u ladici na katu'.

 

@briley.x Sorry nan! #fyp ♬ original sound - Briley

Briley sumnja da je za zabunu kriva njezina dvogodišnji mačak, Menace. Ona vjeruje da je mačak uspio ući u ladicu u kojoj je bio pepeo i da je vrećica pala u košaru za rublje nakon što se počeo igrati s njom. Pepeo je potom neprimjetno zalutao u perilicu rublja.

Rekla je: 'Mora da je izvukao njezinu vrećicu iz ladice nakon što je vidio kravatu kako visi. Upravo sam ga vidjela kako trči okolo s njom u ustima. Odmah sam se nasmijala i više nisam bila u lošem raspoloženju'.

VEZANI ČLANCI: 

Srećom, Briley je olako shvatila incident i čak ga vidi kao znak da je njezina voljena baka još uvijek s njom. Nastavila je: 'Moja je baka uvijek govorila da će uvijek biti blizu, a ja vjerujem u takve stvari. Mojoj mami se to apsolutno svidjelo. Odmah je rekla da se to moja baka poigrava sa mnom'. Srećom, čini se da je pepeo preživio svoje putovanje u perilici jer je bio u plastičnoj vrećici.

VEZANI ČLANCI:

Ostali korisnici brzo su podijelili svoje dojmove gledanja videa, koji je sada prikupio milijune pregleda na TikToku. Jedan se našalio: 'Barem je umrla u Comfortu... ili možda Lenoru'.  Drugi je rekao: 'Otišla je samo na spin', dok je treći primijetio: 'Barem si se mogla nasmijati tome!'.

Žena ispričala: ‘Tata je prevario mamu, pa smo se sestra i ja odlučile osvetiti njegovoj ljubavnici’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije