Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva ideja

Žena pokazala trik kojim ćete božićno drvce okititi u nekoliko minuta, no nije se svima svidjelo: ‘Ne hvala!’

Shutterstock
13.12.2023.
u 16:30

Tvrdi da će ovim trikom vaša jelka djelovati profesionalno i bogato

Božić je za samo dva tjedna, a većina nas je već u blagdanskom duhu, pa su tako mnogi već stavili božićne ukrase i okitili jelku.  Međutim, ako još niste imali vremena staviti svoje ukrase, jedna je žena podijelila trik kojim ćete svoje drvce ukrasiti za nekoliko minuta, a uz to će ono izgledati profesionalno, piše The Sun.

TikTokerica s Floride objavila je kratki video od 11 sekundi. Objavu je naslovila s: "Trik sa ukrasima za vaše božićno drvce." Isječak počinje riječima 'Uobičajene greške", a žena zatim savjetuje kako ne trebate vješate svoje ukrase, te pokazuje video na kojem jedna šarena kuglica visi s drvca.

@sunshinethedoggo Ornament clusters are the way to go! #christmastree #christmas2023 ♬ original sound - Mariah Carey

"Umjesto toga učinite ovo: Umjesto pojedinačnog vješanja kuglica, trik s ukrasima uključuje njihovo spajanje u skupine od četiri ili pet prije nego što ih pričvrstite na božićno drvce." Stavila je najveći ukras u sredinu, a manje na vanjsku stranu i zavezala je špagicu tako da može sve kuglice objesiti na granu drveta. "Izgleda mnogo bolje", napisala je pokazujući gotov rezultat na svom TikTok računu @sunshinethedoggo.

Zanimljiv trik čini božićno drvce punijim, a mnoge je korisnike TikToka itekako zaintrigirao. Jedna je osoba napisala: "Ovo je briljantno!" Drugi je komentirao: "Idem probati ovo! Izgleda prekrasno." "Jako lijepo! I ja tako ukrašavam svoje. Volim puno stablo bogatog izgleda", napisao je treći, a četvrti je dodao: "Jučer sam postavio svoje drvce inače bih to učinio."

No, neki ovom idejom baš i nisu bili oduševljeni. "Moje je drvce puno uspomena. Ukrasi s godišnjih odmora ili posebnih prigoda. Ne radi se o estetici", tvrdio je peti korisnik, dok je još jedan komentar glasio: "Ne hvala."

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
18:39 13.12.2023.

Što se čudiš. Ona zastupnica koja se pohvalila nazočenjem koncertu one narodnjakuše u Areni,završila je večernju školu.

Avatar Asterix
Asterix
17:30 13.12.2023.

Blagoslovljen sam što živim u vrijeme TikToka, cjeloživotno obrazovanje je dignuto na sasvim novu razinu, level pro... svaki dan doživim novo prosvijetljenje.

KU
Kuler
17:22 13.12.2023.

Bez veze, jaka trika, hrpa kugli zajedno, totalno nemastovito i jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije