Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarno jednostavno!

Žena pokazala odličan trik kako da bolonjez više nikad ne bude premastan i težak

Shutterstock
03.02.2022.
u 07:00

Sačuvajte odvod sudopera od začepljena zbog ulja i masti; mnogi zaborave da masnoća postaje kruta kad se ohladi, i tako uništava odvod... - napisala je jedna Tiktokerica

TikTok korisnica Holy nedavno je oduševila svoje pratitelje s genijalnim i jednostavnim trikom s kojim mljeveno meso gubi višak masnoće, pa više nikad nećete morate jesti 'teški' i premasni bolonjez.

 Kako očistiti cijeli dom koristeći samo - limun? Pogledajte za što se sve koristi!

Na svom je računu @healingwithholly22 objasnila da dok pržite meso trebate samo presaviti komad papirnatog ručnika i uzeti ga među hvataljke, pa kad je prženje mesa pri kraju, s njim prebrisati mast sa dna lonca.

Na taj način, kaže, više ne morate višak masnoće izlijevati u sudoper ili WC školjku, pa ćete vjerojatno spasiti i odvod...

@healingwithholly22 #elfitup #easyrecipe #easy #cooking #tipsandtricks #tips #clean #cleaningtiktok #hacks #hacksoflife #momsoftiktok #mom #moms ♬ original sound - Healing With Holly

Video je skupio gotovo 200.000 lajkova, a mnogi su odmah išli isprobati njen savjet.

- Zašto mi nitko prije nije ovo rekao?! Puno hvala! - napisao je netko, a bilo je i onih kojima je trik dulje vremena poznat.

- Uvijek to radim. Sačuvajte odvod sudopera od začepljena zbog ulja i masti; mnogi zaborave da masnoća postaje kruta kad se ohladi, i tako uništava odvod... - napisala je Tiktokerica, a prenio The Sun.

Cijelo vrijeme pogrešno sušite posteljinu, stručnjaci tvrde da je ovo ispravan način!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije