Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šminka za carski

Žena pokazala na TikToku: 'Stavim umjetne trepavice, nanesem kompletni make up, pa idem roditi!'

TikTok/mamazeezeee
16.03.2022.
u 16:30

Uz video je napisala i ključne riječi koje po mnogima teško idu skupa, poput na primjer makeupchallenge (make up izazov) i csection (carski rez)...

Iako je nanošenje kompletnog make upa zadnje o čemu trudnice razmišljaju tik pred porod, jedna je TikTok korisnica objavila video u kojem izgleda spremno za večernji izlazak; no upravo je, kaže, rodila...

Na svom je računu @mamazeezeee korisnica Zee Zee objavila tako video u kojem se odmah nakon poroda carskim rezom pojavljuje s punim make upom i kaže kako "jedva čeka napustiti bolnicu", što je podijelila sa svojih 86,8 tisuća pratitelja.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Beauty entuzijastica je inače uz svoj video napisala i ključne riječi koje po mnogima teško idu skupa, poput na primjer makeupchallenge (make up izazov) i csection (carski rez), a odmah je snimila i kratki tutorijal o tome kako se našminkati nakon carskog reza...

@mamazeezeee #AVrboForTogether #csectionrecovery #SoFiBreakUpChallenge #afterpregnancy #fypシ #foryoupage #grwmhospitaledition #grwm #csectionmom #makeupchallenge ♬ Bonita - Los Dorados

U videu je tako pokazala kako prvo nanosi hidratantnu kremu, pa tekući puder, korektor, puder u prahu, sjenilo i bronzer, pa prelazi na konturiranje.

Nakon svega slijede još i shimmer, rumenilo i drugi nanos korektora, a tek onda prelazi na usne...

- Čak me i dečko osuđuje zbog make upa! - priznala je, a mnogi su pratitelji dijelili njegovo mišljenje. 

- Ja bi osobno držala svoju bebu, ali i šminkanje je okej - piše sarkastično jedna pratiteljica, no neke su shvatile njenu potrebu da i nakon poroda dobro izgleda.

- Drago mi je što se neke žene i nakon što postanu majke tako dobro brinu o sebi! - komentirala je druga, prenosi The Sun.

Znate li kada treba baciti proizvode za šminkanje?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije