Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše...

Žena pokazala groznu novu frizuru, a pratitelji zaključili: 'Frizerka ti se za nešto sveti...'

TikTok/@foreverfindingx
30.08.2022.
u 11:30

Jeste li joj opsovali baku ili tako nešto slično? - pitao je jedan pratitelj. "Jer ovo stvarno izgleda kao da je namjerno loše napravljeno."

Samo nekoliko dana prije vjenčanja svoje najbolje prijateljice, jedna je žena, kaže, otišla na šišanje u frizerski salon koji i inače posjećuje, no za razliku od prijašnjih nekoliko puta, ovaj je put, kaže, izašla s groznom frizurom.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Zato su ju, kad ju je pokazala na TikToku, pratitelji čak pitali i 'je li možda spavala s dečkom od svoje frizerke', jer takav look može objasniti samo osveta.

- Samo pet mjeseci ranije me odlično ošišala - rekla je Shelby u svom videu na @foreverfindingx, u kojem se može čuti i kako se Tiktokerica od muke histerično smije. 

U salon je, kaže, došla pripremljena, ponijevši čak i fotografiju svoje nedavne frizure.

Budući da se pripremala za vjenčanje, trebalo joj je, dodala je, samo malo skratiti kosu, a na fotografiji koju je donijela se i vidi ujednačena bob frizura do brade, s nekoliko dužih pramenova naprijed na licu.

Fotografija "poslije" izgleda pak katastrofalno; s mnogo kraćom kosom sprijeda i neravnim pramenovima duž cijele glave.

@foreverfindingx RIP TO MY HAIR MIGHT MESS AROUND AND SHAVE IT ALL OFF #badhair #haircut #cryingovermynails #crying ♬ original sound - Kneely_Knight

Užasnuti su je pratitelji odmah pitali što se dogodilo – i čime je toliko razljutila svoju frizerku.

- Jeste li joj opsovali baku ili tako nešto slično? - pitao je jedan. "Jer ovo izgleda kao da je namjerno loše napravljeno."

"Možda misli da ju dečko varao s vama?! To je sigurno bila osveta!", dodala je druga osoba.

"Ma što god bilo, sigurno to niste zaslužili", zaključila je pratiteljiaa, a prenio The Sun.

Medicinska sestra na svoje slobodne dane odlazi u bolnicu pacijenticama uređivati frizuru. ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije