Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ SKUPIH PROIZVODA

Žena podijelila sjajan trik za čišćenje pećnice: 'Sve što trebate je smrznuti deterdžent za pranje suđa!'

TikTok/@tanyahomeinspo
29.10.2023.
u 06:00

Ove kockice deterdženta nemaju ograničen rok trajanja, a možete u posudu za led dodati i malo vode da razrijedite smjesu

Čišćenje rešetki pećnice sigurno spada u kućanske poslove kojima se nitko ne raduje, no s jednim jednostavnim trikom možete si cijeli proces olakšati.  Tanya Home Inspo na TikToku redovito dijeli savjete i trikove za čišćenje na svom profilu, a ovaj za rešetke pećnice oduševio je mnoge, prenosi Metro.

Umjesto da koristi spužvu, Tanya koristi samo deterdžent za pranje suđa koji stavi u posudu za led i zamrzne. Jednom kad je deterdžent smrznut, izvadi kockice i samo njima čisti rešetke.

 

@tanyahomeinspo Washing up liquid hack #clean #cleantok #cleanwithme #hincher #washingupliquid #fairyliquid #hinching #cleaninghacks #tanyahomeinspo ♬ original sound - Tanya Home Inspo | Home Hacks

Kako se tekućina topi nastaje smjesa koja se može lijepo premazati preko metala, tako da se mast ukloni prije ispiranja. Obavezno nosite gumene rukavice kako biste izbjegli iritaciju kože, a ostatke deterdženta uklonite s puno vode.

Ove se kockice deterdženta mogu čuvati neograničeno dugo, a možete u posudu za led dodati i malo vode, kako bi se smjesa razrijedila.

Znate li što sve možete sa sodom bikarbonom? Ovih će pet stvari besprijekorno očistiti:

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije