Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ČIŠĆENJA NEREDA

Žena podijelila odličan trik za rezanje paprike: 'Uštedjet će vam vrijeme!'

Tik Tok
31.05.2022.
u 22:23

Paprika je povrće puno sjemenki i čini se kao da ćete kasnije, bez obzira na to kako je narezali, uvijek morati provesti neko vrijeme čisteći kuhinjske površine

Sjeckanje voća i povrća nije osobito komplicirano, no rezanjem određenih vrsta povrća i voća s puno sjemenki, vrlo se lako može napraviti nered. Jedno od problematičnijih vrsta povrća je paprika, upravo zbog svojih brojnih sjemenki. Čini se da ćete kasnije, bez obzira na to kako je narezali, uvijek morati provesti neko vrijeme čisteći kuhinjske površine.

No, kako piše Mirror, jedna žena na Tik Toku podijelila je video u kojemu je otkrila odličan i jednostavan način da se riješite svih sjemenki iz paprike u nekoliko sekundi.

 Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put

1/5

U videu je ona okrenula papriku naopačke i napravila križni rez na dnu, kako bi se stvorila četiri dijela. Zatim je otvorila papriku koristeći rezove koje je napravila, tako da su se četiri dijela odvojila od kuglice pune sjemenki u sredini. Sve što je tada trebalo napraviti je odrezati svaki od dijelova i baciti sjemenke koje su ostale u sredini. Nakon toga narezala je čiste dijelove paprike na tanke kriške. 

 

@nursewholikestocook Tried and Tested: Easy pepper hack 🔪#cookinghacks #cookingtips #pepperhack #fyp #healthyliving ♬ Ultimate life hacks - Kelly

Njezin video prikupio je preko dva milijuna pregleda i tisuće komentara, a ljudi u komentarima bili su joj vrlo zahvalni na pokazanom triku, te su mnogi priznali i da će ga isprobati prvom prilikom. 

- Toliko sam vremena gubila na čišćenje sjemenki! - napisala je oduševljeno jedna korisnica.

"Ovo je genijalno, jedva čekam isprobati", komentirala je druga, a treća je dodala: "Zašto ovo vidim tek sada? Ovaj trik mi je trebao odavno."

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije