Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemaju dobar odnos

Žena ljuta na svekrvu: ‘Ne da nam da spavamo skupa!’

Shutterstock
08.04.2024.
u 14:30

Kaže da je njezina svekrva nikad nije voljela - vjerujući da "nijedna žena nije dovoljno dobra za njezina sina"

Jedna žena je podijelila svoj bijes nakon što joj je svekrva 'zabranila' seks s mužem. Objasnila je kako se njezina svekrva preselila k njoj i suprugu nakon što joj je vlastiti suprug tragično poginuo u nesreći. Međutim, par koji se vjenčao prije godinu dana, borio se da svoj svakodnevni život novopečenih mladenaca provodi bez uplitanja svekrve, piše Mirror. 

"Moj muž i ja smo se vjenčali prije godinu dana. On i ja prije nismo živjeli zajedno, dapače, jedva da smo se viđali jer smo oboje radili i studirali u isto vrijeme pa nam je vrijeme bilo dosta ograničeno. Vjenčali smo se i odlučili zajedno živjeti u njegovom stanu. Nažalost, dva mjeseca nakon našeg vjenčanja njegov otac je poginuo u nesreći. Moja svekrva i moj muž (koji je jedinac) bili su shrvani jer sve dogodilo poprilično iznenada. Moja svekrva je počela predlagati mom suprugu da se preselimo s njom u njezinu kuću kako bismo joj pravili društvo, ali budući da je iz druge države, nismo mogli zbog naših poslova i fakulteta", napisala je.

VEZANI ČLANCI:

Kaže da je njezina svekrva nikad nije voljela - vjerujući da "nijedna žena nije dovoljno dobra za njezina sina". "Kao par koji je još uvijek 'u fazi medenog mjeseca' imali smo seks vrlo često. Svaki dan, čak i do dva puta dnevno. To se promijenilo kad je stigla moja svekrva, budući da je stan mali pa se nisam osjećala ugodno to raditi dok je ona tamo. Stvar je u tome da i kad smo se pokušali seksati, svekrva nas je odjednom magično 'prekinula'. Nije bilo važno koliko je sati, čak i ako je bilo 3 ujutro, ležerno je ustala i pokucala na naša vrata pitajući 'Što radimo?' Ili samo da obavijesti mog muža da se osjeća loše jer je boli glava ili slično. To traje otkako se moja svekrva doselila k nama, bilo je to stresnih sedam mjeseci. Osim toga, nemam nikakvu privatnost, kritizira sve što radim, pogotovo moju hranu", dodala je.

Ali sada je njezina svekrva primijenila novu taktiku kako bi pokušala razdvojiti par, tvrdeći da ju je potkrada. "Ono što me stvarno živciralo bila je činjenica da je počela govoriti da je nekoliko vrijednih stvari i novac slučajno izgubljeno u njezinoj sobi onoga dana kada sam ja ostala sama kod kuće. (Imala sam slobodan dan od posla i fakultet poslijepodne). Stvarno sam se zasitila, rekla sam mužu da ovo stvarno nije ono što sam očekivala. Pristala sam da se preseli k nama jer mi je svekar preminuo i stvarno sam pokušavala biti suosjećajna s njom i njenom boli, ali neću dopustiti da me naziva lopovom. Sada sam kod roditelja, muž me stalno zove i šalje mi poruke da se vratim, ali ja više ne znam što da radim. Ovo je stvarno stresno", nastavila je žena.

Komentirajući njezinu objavu, jedna je korisnica napisala: "Reci mužu da ima dva izbora. Biti oženjen tobom ili oženjen mamom." Drugi korisnik je dodao: "Očekuje li on stvarno da to toleriraš? Ako je tako, nemoj se vraćati - to je grozno. Ako je preseli van i prilično daleko (ne do susjedne kuće, na primjer) možeš razmisli o povratku." Treći korisnik je savjetovao: "Ne vraćaj se dok ti svekrva ne izađe iz stana."

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
09:50 09.04.2024.

to ce biti rat uvijek izmedu njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije