Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naziva se ekoseksualkom

Žena je zaljubljena u hrast: ‘Ne radi se samo o seksu!’

Sonja Semyonova/Instagram/Facebook
28.12.2023.
u 15:30

Počela je žudjeti za biljkama nakon što se preselila na otok Vancouver

Samoproglašena "ekoseksualka" ljubav prema prirodi dovela je do ekstrema nakon što se zaljubila u hrast - za koji kaže da je ispunjava "erotskom energijom". “Postojala je erotika s nečim tako velikim i tako starim što mi je držalo leđa”, rekla je Sonja Semyonova (45) o svom šumskom fetišu.

Ona je samoproglašena ekoseksualka, koju "Here Come The Ecosexuals" definira kao osobu koja "prirodu smatra romantičnom, senzualnom i seksi" i često zamišlja "Zemlju kao svoju ljubavnicu", piše NY Post

VEZANI ČLANCI:

Vodičica za samointimnost i somatska seksualna edukatorica na obuci, počela je žudjeti za biljkama nakon što se preselila na otok Vancouver, u Britanskoj Kolumbiji, u zimu 2020. Semjonova, koja se također specijalizirala za "erotsko pričanje priča", rekla je da je ugledala golemi hrast dok je bila u jednoj od svakodnevnih šetnji prirodom tijekom karantene.

"Pet dana u tjednu tijekom cijele zime šetala sam stazom pored stabla. Primijetila sam vezu s drvetom i naša veza je nastavila jačati poput komada hrasta sve do ljeta 2021., kada sam počela razvijati erotske osjećaje prema drvetu", objasnila je. Opisujući svoje slatke romantične čežnje, Semjonova je rekla da voli "osjećaj da je sićušna i da ju podupire nešto tako čvrsto" i "osjećaj da ne može pasti".

Zaljubljivanje u druge oblike života moglo bi se činiti čudnim, ali ljubiteljica drveća kaže da se veza s ljudima jednostavno ne može usporediti. "Prisutnost koju osjećam s drvetom je ono što tražim, ali to je fantazija s osobom. Žudjela sam za tim naletom erotske energije koji dolazi kada upoznate novog partnera, a to nije održivo", dodala je.

Semjonova pojašnjava da ona fizički ne ulazi u snošaj sa stablom, već da je erotično iskustvo samo u njenom umu. “Velika zabluda je da ekoseksualnost znači seks između ljudi i prirode, to je drugačiji način istraživanja erotike. Gledati smjenu godišnjih doba za mene je erotski čin. Zimi odlaziš iz smrti, a onda sve oživi u proljeće", rekla je. 

Ova slatka žudnja za biljkama može se činiti kao perverzija, međutim, ona tvrdi da je ekoseksualnost "već prisutna kod mnogih ljudi" i da bi doticaj s našim korijenima mogao riješiti mnoge klimatske probleme. "Postoji razlog zašto želimo ići na piknike u parkove i planinariti prirodom. Ono što ne primjećujemo je da je razlog zašto ovo želimo je da iskoristimo životnu snagu koja dolazi iz ovih stvari, a to je erotika. Vjerujem da bismo mogli imati koristi od simbioznijeg odnosa s prirodom", zaključila je.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:29 28.12.2023.

Ima ona slika luđačke košulje ispod nje piše: gdje zakaže medicinska industrija nastavlja tekstilna industrija.

DU
Deleted user
19:57 28.12.2023.

Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku je bila politička stranka u Republici Hrvatskoj osnovana 23. studenog 2012. godine nakon raskola sa strankom Hrvatski rast (Hrast). Hrast objedinjuje građanske udruge i pojedince, tradicionalno, konzervativno, nacionalno i demokršćanski usmjerene. Predsjednik stranke od osnivanja je Ladislav Ilčić.

JF
Jure_Francetić
17:07 28.12.2023.

I još nadodaje da se nemože dovoljno zahvaliti lokalnom šumaru što je odrezao ogranak u duljini od 25 centi a ipak dovoljno blizu zemlji...kaže da je godove ipak sama fino ugladila vlastitim butinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije