Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO SE IZNENADILA

Žena ispričala: 'Tattoo majstor me počeo vrijeđati dok me tetovirao, pa sam samo ustala i otišla'

Tik Tok
11.05.2022.
u 20:56

Kada joj je dao posjetnicu i kada je vidjela njegove radove mislila je da je profesionalac, ali on je bio sve samo ne to

Jedna žena bila je užasnuta nakon što ju je njezin tattoo majstor počeo vrijeđati dok ju je tetovirao. Svoju priču podijelila je na Tik Toku gdje je njezin video prikupio više od 15 milijuna pregleda.

 Kako piše The Sun, u svom videu ispričala je kako joj je to najgore iskustvo tetoviranja ikada i da sada hitno mora pronaći nekoga tko će joj dovršiti tetovažu jer joj je ostao samo ogroman obris na trbuhu. Nakon što je praktički istrčala iz salona, sjela je u auto i odmah se snimila dok je pričala što joj se dogodilo.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

- Upravo sam otišla usred tetoviranja. Ustala sam, platila mu i otišla - rekla je u videu.

Kaže da je tattoo majstora upoznala u teretani, a on joj je prišao nakon što je vidio njezine tetovaže, te joj je dao svoju posjetnicu. Nakon što je istražila njegove radove, odlučila je otići kod njega da joj tetovira trbuh. Tetoviranje mjesta koje je željela na trbuhu značilo je da joj gornji dio mora biti potpuno gol, pa je samo prekrila bradavice. Očekivala je da bude profesionalan, ali on je bio sve samo ne to.

- Samo je počeo pričati kako sam nesimetrična, a počeo je govoriti i o mojim grudima. Kada sam se okrenula rekao mi je da sada razumije zašto sam stalno u teretani, kada imam dosta kila za izgubiti i da mi je trbuh ogroman. To je bila kap koja je prelila čašu - dodala je. 

U opisu ispod videa upitala je korisnike je li previše dramatično reagirala, ali mnogi su stali na njezinu stranu i izrazili joj podršku. 

- Apsolutno neprihvatljivo, žao mi je što ste imali takvo iskustvo - napisao je jedan korisnik.

- Niste nimali dramatični, ovo je užasno - dodao je drugi.

U drugom videu pokazala je i svoju nedovršenu tetovažu, a malo poslije toga javili su joj se drugi tattoo majstori koji su bili voljni dovršiti tetovažu. 

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije