Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima više samopouzdanja

Žena ispričala: ‘Muškarci nisu bili zainteresirani za mene dok se nisam se udebljala!’

Tik Tok
19.12.2022.
u 14:30

Podijelila je i priču o nedavnom izlasku, gdje je nosila crnu pripijenu haljinu s izrezima preko torza. Naime, kako kaže, svi su gledali u nju i muškarci su joj prilazili cijelu večer

Gabriella Halikas ispričala je da muškarci nisu bili zainteresirani za nju dok se nije udebljala, a tvrdi i da se ona puno bolje osjeća u svom tijelu otkad ima nešto više kilograma. U svom videu na TikToku, Gabriella, koja se skraćeno naziva Ella, objavila je video muškarca koji kaže da su ga oduvijek privlačile deblje žene i da smatra da je mišljenje da su nepoželjne izmišljeno, piše The Sun.

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama!

1/6

Ella je reagirala, rekavši: "Imam priču za vas. Nikada više muškaraca nije flertalo sa mnom kao sada kada sam se udebljala, stalno mi prilaze." Gabriella kaže da je, kada je bila mršavija, bila nesigurna, te da nije bila sretna svojim izgledom.

- Bila sam tako nesigurna kad sam bila manja, a onda kako sam se debljala, postajala sam sve sigurnija. U početku sam mislila da se muškarcima neću svidjeti i da možda nisam njihov tip, da sam predebela. No, to je sve način razmišljanja. Samo promijenite svoj način razmišljanja. Sve je u samopouzdanju - ispričala je.

Podijelila je i priču o nedavnom izlasku, gdje je nosila crnu pripijenu haljinu s izrezima preko torza. Naime, kako kaže, svi su gledali u nju i muškarci su joj prilazili cijelu večer.

- Ta energija koju sam osjećala da imam bila je tako moćna. Dok sam razgovarala s muškarcem koji je tražio moj broj, još dva muškarca su formirala red kako bi razgovarali sa mnom. Nikada to nisam doživjela - rekla je.

 

@ellahalikas #stitch with @Bdtrelilbrother i promise you it’s all a mindset!!! lmk if you want a part 2 #ceoofconfidence ♬ original sound - ella

 

Ispričala je kako se tim novozainteresiranim muškarcima svidjela zbog svog samopouzdanja i tijela, te otkrila da je te večeri dobila čak 10 brojeva od različitih muškaraca. Podijelila je snimak zaslona, a ​​jedna tekstualna poruka je glasila: “Večeras si izgledala apsolutno prekrasno u toj odjeći.” Ella je također podijelila i poruku svoje prijateljice u kojoj je pisalo: “Još uvijek ne mogu vjerovati koliko ti je muškaraca prilazilo. Ovo je bilo genijalno."

Mnogi korisnici pisali su joj da je prekrasna i da je to razlog zašto je toliko njih flertalo s njom, dok su drugi podržali njezinu tvrdnju da je samopouzdanje ključno.

- Uđite u svaku prostoriju kao da tamo pripadate i na kraju ćete i povjerovati u to! - napisala je jedna korisnica.

- Isto tako se dogodilo i meni. Kada sam se udebljala muškarci su mi stalno počeli prilaziti - dodala je druga.

U drugom videu kojega je objavila, dala je savjete o tome kako promijeniti svoj način razmišljanja i biti pozitivniji, bolje se držati i osmijehom privući muškarce bez obzira na veličinu. Preporučuje da se uvijek smješkate i inicirate izravan kontakta očima s muškarcima.

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

 

Komentara 2

Avatar horuk
horuk
06:04 20.12.2022.

Pa prethodno je izgledala tako dobro da su joj samo najhrabriji prilazili. Sada izgleda tako dobro da joj prosjek prilazi.

PO
Poletarac101
01:35 20.12.2022.

Hahahaha ...muškarci joj prilazili?Pijanci hteli doma (zapili vulo(ni za taxi)mislili da je tramvaj i htjeli gratis mado

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije