Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan način zarade

Zbog njenog posla mnogi je osuđuju: 'Zarađujem dodatnih tisuću funti mjesečno'

Jessie Tyron
07.11.2023.
u 10:30

Posao se može obavljati bilo gdje koristeći samo telefon, ali Jessie je priznala da nije za svakoga i mnogi vjeruju da je vrlo kontroverzan.

Jedna je žena otvoreno pričala o tome kako zarađuje dodatnih 1000 funti u gotovini mjesečno radeći posao zbog kojeg je neki osuđuju. Jessie Tyron otkrila je da želi povećati svoju zaradu te je odlučila prodavati slike svojih stopala na internetu. Otkako je pokrenula internetski posao prije četiri mjeseca, Jessie je osjetila financijsku nagradu – zarađujući 1000 funti mjesečno samo od toga, prenosi The Sun.

Jessie je također podijelila kako je na svoj najbolji dan zaradila 200 funti nakon što je naplaćivala 1 funtu po slici. Posao se može obavljati bilo gdje koristeći samo telefon, ali Jessie je priznala da nije za svakoga i mnogi vjeruju da je vrlo kontroverzan.

 

@jessie.tyron Need help, message me :) #fyp #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Jessie Tyron

Ova korisnica TikToka, koja objavljuje pod imenom @jessietyron, objasnila je: 'Prodajem slike stopala, videozapise, video pozive. Počela sam ovo raditi prije otprilike četiri mjeseca i najviše što sam zaradila u jednom mjesecu je preko 1000 funti'. Jessie je zatim otkrila načine na koje je maksimizirala svoju zaradu, uključujući sastavljanje menija svega što nudi.

No, nije joj trebalo dugo da iznese detalje o lošim stranama posla. Jessie je objasnila: 'Usput, možete osjetiti mnogo mržnje zbog ovog posla. Prilično sam jaka osoba pa se mogu nositi s tim, ali dobivate puno mržnje. A, ako ljudi koje poznajete saznaju, možda to neće podržavati, ali na moju sreću, jesu'.

VEZANI ČLANCI: 

Jessie je također željela razjasniti sve glasine koje kruže: 'Ne prodajem gole slike, samo stopala i ponekad malo noge. Ne pokazujem svoje lice u videima i ne pričam, ni u videopozivima ili bilo čemu sličnom'.

Muškarac ispričao: 'Zatekao sam djevojku u krevetu s drugom ženom i sada ne zna s kim želi biti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije