Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar uz Ordinaciju i Večernji list

Zaštitite kožu od sunca, uboda insekata, iritacije i crvenila uz NeoVIDERM emulziju

22.06.2023.
u 08:00

U subotu 24. lipnja uz Ordinaciju i Večernji list darujemo tester NeoVIDERM emulzije

Novi broj magazin Ordinacija donosi brojne zanimljive teme, ali puno dobrih vijesti. Naime, pojavio se tračak nade za 100.000 oboljelih od Alzheimerove bolesti u Hrvatskoj budući da je Europska agencija za lijekove zaprimila zahtjev za primjenu lijeka protiv ovog teškog oblika demencije. Isti lijek već je odobren u SAD-a, dok bi na europsko tržište trebao stići krajem godine.

Ljeto je vrijeme kada kožu posebno moramo zaštiti od sunca i raznih uboda insekata stoga je veoma bitno da u svojoj kućnoj ljekarni imate sredstvo za umirenje opeklina i upalnih procesa koje dubinski hidratizira i ubrzano regenerira kožu. Jedan takav proizvod je i emulzija neoVIDERM - medicinski proizvod koji pridonosi zaštiti kože, njenoj dubinskoj hidrataciji, umiruje kožu nakon kozmetičkih tretmana poput microneedlinga, kemijskih pilinga,  depilacija i lasera te smiruje opekline od sunca i upalne procese te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva kod raznih oštećenja poput posjekotina, ogrebotina i raznih vrsta rana.

Paket magazina Ordinacija i Večernji list uz tester neoVIDERM emulzije potražite u subotu 24. lipnja za samo 2,80 € (21,10 kn).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije