Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Zamijenio vjenčanicu buduće supruge za onu koja se sviđa njegovoj mami: ‘Kaže da 'pretjerujem'!'

Shutterstock
26.09.2023.
u 13:30

Dodala je da je haljina bila pomalo jeziva i da nije bila njezin stil

Neposredno prije nego što je rekla "da" muškarcu svojih snova, izbezumljena buduća mladenka našla se u živoj noćnoj mori nakon što je njezin zaručnik krišom zamijenio njezinu vjenčanicu za "jezivu" haljinu koju je njegova majka htjela da ona nosi na svoj veliki dan, piše NY Post.

 “Jesam li ja loša osoba jer sam loše reagirala kad sam saznala da mi je zaručnik vratio vjenčanicu i zamijenio je onom koju je njegova mama odabrala za mene?,” upitala je 28-godišnja žena za poznatu Redditovu rubriku. "Njegova mama je nametljiv tip, ali općenito je simpatična i mi se... donekle slažemo. Mrzim što moram priznati da je planiranje vjenčanja bila apsolutna noćna mora. Njegova mama nije bila voljna pristati oko većine stvari, a moj je zaručnik rekao da, budući da je on njezin sin jedinac... trebam poštovati i cijeniti ovu 'viziju' koju ona ima o vjenčanju i onom kakvo bi ono trebalo biti", dodala je buduća mladenka. 

VEZANI ČLANCI:

"Inzistirala je da dođe u kupovinu vjenčanica. Povela sam ju sa sobom i svojom mamom i prijateljicama. Bila sam tako sretna što sam našla ono što sam tražila - ali ona je odabrala haljinu koja joj se toliko svidjela i rekla da je uvijek zamišljala nevjestu svog sina u njoj.'" Prestrašena neželjenim uvidom svoje svekrve, buduća mladenka je tvrdila da je pristojno odbacila nametanje.

Dodala je da je haljina bila pomalo jeziva i da nije bila njezin stil. “Ispričala sam se i zahvalila joj na njezinoj ‘viziji’, ali sam joj rekla da sam već odlučila za haljinu koju sam ‘zamislila’ nositi na svom vjenčanju!" Međutim, umjesto da poštuje mladenkine želje, mladoženjina majka koja se uplitala zapalila je dramu prije vjenčanja. “Očigledno je poludjela zbog toga, a onda je sigurno rekla mom zaručniku jer je došao kući navečer gunđajući kako sam uzrujala njegovu mamu i 'odbila' njezinu pomoć u odabiru vjenčanice i isključila je iz procesa  Pitala sam 'koji proces?'", nastavila je, napomenuvši da je platila potpuno bijeli komplet.

"Da, to je samo vjenčanica...moja vjenčanica pa stvarno nisam shvaćala kako bi ona uopće trebala imati pravo odlučivati o tome! Rekao je da bih trebala razmisliti o haljini koju je njegova mama htjela da kupim, pogotovo znajući da 'obje haljine ionako nisu bile toliko različite' kao što je rekla, ali rekla sam mu da su bile različite...zaista različite", rekla je. Odbijanje je izazvalo bijes njezinog zaručnika, pa je uzeo stvari u svoje ruke.

Jedan dan kada je došla kući s posla, saznala je da je vratio njezinu vjenčanicu i zamijenio je onom koju je htjela njegova mama. "Nazvala sam ga i bio je direktan o tome što je učinio i zašto je to učinio. Izgubila sam živce i počela vrištati na njega. Zamolio me da se smirim i stvarno dam 'šansu' ovoj haljini'. Odbila sam slušati, vrištala sam na njega ne dajući mu priliku da govori.” Sukob između zavađenog para eskalirao je, zbog čega je buduća mladenka napustila zajednički prostor i ostala kod prijateljice. Ali njezin dragi ostao je uporan u tome da njegova mama zna najbolje.

VEZANI ČLANCI:

"Nastavio je zvati i zvati, a zatim slati poruke govoreći da sam pretjerala i da je ovo i njegovo vjenčanje, pa nije bilo cool kako sam vrištala na njega. Inzistirao je da ovoj haljini dam priliku. Stalno je pričao kako njegova mama ima 'viziju' i dobre namjere i samo želi ono najbolje za mene kao svoju buduću snahu." I na veliku žalost mladenke, njezin vlastiti otac stao je na stranu mladoženjine majke.

"Moja mama je bijesna i htjela je ići vrištati na njega i njegovu mamu, ali moj tata je rekao da ovo nije vrijedno uništavanja mog odnosa sa mojom tazbinom. Predložio mi je da se opametim i ‘prepustim toku’”, dodala je sukobljena žena. “Jesam li pretjerala s reakcijom?" No gledatelji na društvenim mrežama brzo su uvjerili buduću mladenku da ona nije kriva u ovoj situaciji. "Otkažite vjenčanje… Uzmite mu odijelo natrag i zamijenite ga za klaunsku odjeću”, napisao je ogorčeni čitatelj Reddita.

“Možda bi njegova mama mogla nositi haljinu na vjenčanju i zamijeniti vas”, napisala je jednako ogorčena gledateljica. “On se ne želi oženiti tobom, on želi oženiti svoju mamu”, dodala je druga.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije