Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pasta za jaka zaprljanja

Zaljubljenici u čišćenje otkrili s čim najbolje čiste pećnicu: 'Uopće nema ribanja!'

shutterstock
01.05.2022.
u 07:00

Čudesne paste za čišćenje jakih zaprljanja mogu ukloniti gotovo sve, napisala je pratiteljica i savjetovala da se sredstvo nanese na staklo i ostavi da djeluje preko noći.

Mnogima je čišćenje pećnice jedan od napornijih kućanskih zadataka, no fanovi britanske 'kraljice čišćenja' Mrs. Hinch kažu da ni taj posao ne treba biti težak.

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8

Kad je jedna žena u Facebook grupi koja ih okuplja pitala "koji je najlakši način za čišćenje unutarnjeg stakla na vratima pećnice?" nekoliko je korisnika objavilo različite prijedloge, no svi su se složili da je najbolje sredstvo za skidanje zagorjele masnoće i ostataka hrane pasta za čišćenje za jaka zaprljanja (poput Ideal ili Altin paste).

- Čudesne paste za čišćenje mogu ukloniti gotovo sve - napisala je jedna pratiteljica i savjetovala da se sredstvo nanese na staklo i ostavi da djeluje preko noći. 

- Sljedeći dan samo obrišite pastu vlažnom krpom i mrlje će se lako skinuti - zaključila je, prenosi The Sun.

Zaboravite na sredstva za čišćenje: Tvrdokorne mrlje u zahodskoj školjci očistite “pomoćnikom” iz kuhinje!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije