Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi odustanu

Zahtjevna mozgalica: Među uredskim stvarima pronađite skrivene potrepštine za čaj

13.07.2022.
u 07:00

Prema kreatorima, prosječnoj osobi treba dvije minute i 35 sekundi da pronađe svih pet

Mnogi ljudi ne mogu funkcionirati prije nego što popiju šalicu čaja ujutro, a ova zanimljiva mozgalica napravljena je upravo za njih, prenosi The Sun.

Dizajnirana od tima Furniture At Work, od igrača se traži da uoče pet komada pribora za čaj koji se skrivaju u ovoj svakodnevnoj uredskoj sceni. Uz šalicu tražite i bocu mlijeka, zdjelicu s kockicama šećera, staklenku s vrećicama čaja i jednu žlicu.

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Prema dizajnerima mozgalice, prosječnoj osobi da pronađe svih pet trebaju dvije minute i 35 sekundi, a ako uspijete to učiniti u kraćem vremenu, bit ćete novi rekorder.

Ako se mučite pronaći barem jednu stvar, vrijedi usredotočiti pretragu oko tri veće police. Ako još uvijek ne možete pronaći sve skrivene stvari, pogledajte rješenje:

Sezona je osa i stršljena, evo kako ih se najbrže riješiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije