Vrlo vjerojatno cijelo vrijeme krivo čuvamo sladoled: Poznati brend otkrio pravilan način
Sladoled bi se trebao čuvati duboko u škrinji kako bi najmanje dolazio u kontakt s toplim zrakom. Uz to, postoji i još jedan trik.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
the sun... ja mislo daily mail ili metr. ahahaaa pa kako vam ne dosadi.