Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERITE

Volite li više orhideje, suncokrete ili ruže? Evo što vaš najdraži cvijet govori o vama

Shuttershock
11.06.2022.
u 07:00

Omiljeni cvijet može otkriti jeste li jako romantična osoba, marljiv radnik ili možda osoba koja uvijek voli izgledati dotjerano...

Kad je u pitanju ukrašavanje doma sa svježim cvijećem ili sadnja u vrt i teglice, svi imamo svoje favorite; vrstu za koju ćemo se najradije odlučiti, a kako piše The Sun, čini se kako omiljeni cvijet može mnogo otkriti o osobnosti. Od dolje navedenih vrsta odaberite najdražu i saznajte više o svom karakteru

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

Ruža

Ruža označava ljubav, strast i romantiku pa ako je ona vaš odabir, sigurno ste jako romantični s tradicionalnim pogledom na ljubav. Za vas se ljubav iskazuje rukom pisanom poezijom i darivanjem ili dobivanje cvijeća.Također, ljubitelji ruža izvlače ono najbolje u iz svojih bližnjih, jer su i sami ljubazni i puni ljubavi. 

Ljiljan

Ako vam je najdraži cvijet ljiljan, onda ste marljivi i poznati po tome što se uvijek u svakom području života trudite dati sve od sebe. Osim toga, ljiljani simboliziraju ljepotu pa vas drugi vjerojatno vide kao osobu koja uvijek izgleda dobro i uvijek je dotjerana. Možda će vas netko pogrešno smatrati i uštogljenima ali vi ste jednostavno dobro organizirani i volite da je sve po planu i sve na svom mjestu.

Tulipan

Ljubitelji tulipana su uglađeni i sofisticirani i uvijek se drugima pokazuju u svom najboljem izdanju. Po njima se ljubav iskazuje darivanjem pa su skloni darovima razmaziti svoje voljene, a vole i primiti dobro promišljen, personalizirani poklon. 

Narcis

Ako je narcis vaš omiljeni cvijet vi ste otvorena i vesela osoba. Vrlo ste zabavni i energični, no u isto vrijeme osjetljivi i brižni. Poznati ste po tome što znate organizirati dobru zabavu ili druženje, a i uvijek se pobrinete da se svaki gost dobro provede.

Suncokret

Suncokreti označavaju radost i sreću, a to bi značilo da ste i vi takva osoba, no uz to ste i inteligentni. U svemu vidite nešto dobro, a najviše volite provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima, te s ljudima koji imaju sličnu pozitivnu energiju. 

Orhideja

Orhideje predstavljaju ljepotu i snagu, osobine kakve često imaju i oni kojima su one najdraži cvijet. Ipak, drugi ih mogu vidjeti kao tašte jer uživaju u lijepim stvarima, a vole i uvijek lijepo izgledati. Također, drugi ih znaju kao otvorene, ekstrovertirane osobe, ali oni imaju i svoju osjetljivu stranu koju ne pokazuju mnogima. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije