Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna je na svoj izgled

Visoka je 208 centimetara i ima najduže noge na svijetu: ‘Muškarci me se srame!'

Instagram
05.04.2024.
u 13:30

Pronalaženje odjeće koja joj pristaje također je vrlo težak posao

Žena iz Teksasa, Maci Currin (21) koja se može pohvaliti najdužim nogama na svijetu, kaže da postoje ozbiljne prepreke takvog izgleda. Maci je visoka nevjerojatnih 208 centimetara, a obje su joj noge dugačke više od 132 centimetra.  No iako je možda svjetska rekorderka, kaže da je često izložena okrutnim komentarima stranaca, dok se također bori sa spojevima i pronalaženjem odgovarajućih hlača, piše NY Post. 

"Ako netko mrzi, onda mrzi jer ne razumije. Ljudi me nazivaju likovima iz horor filmova, poput Slendermana", tvrdi Maci.

VEZANI ČLANCI:

Visoka Teksašanka dijeli videa na TikToku, gdje trolovi često ostavljaju grube primjedbe na njezin izgled. "To bi bilo zastrašujuće vidjeti u mračnom hodniku,” jedan zločesti komentator se podsmjehnuo nedavnom videu kreatorice sadržaja. Međutim, nisu samo stranci ti koji postupaju okrutno s Maci.

Rekla je da je uvijek puno viša od muškaraca s kojima izlazi na spojeve, zbog čega se neki potencijalni partneri osjećaju nedovoljno i "posramljeno". “Svaki put kad sam izlazila, posebno s muškarcima koji su znatno niži od mene, bilo je loše. Kao da su me se sramili", ispričala je. Maci je u jednom videu na TikToku tvrdila da je muškarci nerado ljube u javnosti zbog visinske razlike.

@maci.currin #fyp ♬ original sound - Larry Reid Live

Pronalaženje odjeće koja pristaje također je težak posao. "Traperice i hlače moram napraviti po narudžbi, što košta oko 250 dolara za jedan par traperica. Nemam baš puno novaca, pa zato imam samo dva para traperica koje mi dobro stoje", dodaje. Ali Maci kaže da ipak voli svoju visinu unatoč nekim neuspjesima. "Mrzila sam svoju visinu kao dijete jer je to bila jedina stvar zbog koje su me djeca zafrkavala. Ali najbolja bi povlastica morala biti to što nitko nije kao ja. Ja sam jedinstvena" zaključila je.

Maci je sada na misiji potaknuti druge žene slične visine da se ne srame svoje visine i da budu ponosne na nju. "Kao žena visoka 208 centimetara, moj posao je osnažiti druge visoke žene", izjavila je.

Ona je visoka 188 centimetara, a njezin dečko 168: ‘Može te zvati mama'

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Behemot
Behemot
14:36 05.04.2024.

Čim vidiš ovakve tetovaže odmah znaš da cura ima propuh između ušiju.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
14:21 05.04.2024.

Moze doc na odmor u Hrvatsku da pojede nest postenog.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:15 05.04.2024.

U čemu je problem? Uvijek se nađe momak od 210 ili 220.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije