Rižoto s lignjama rade po istom receptu 50 godina
Vis, konoba Vis, mjesto je na čijoj terasi sjedi i milijunaš s jahte i domaći koji je jedva skupio za bevandu
Komentari 3
IM
Papatest / :-) ma kriiiivooooo !!! recept treba mijenjati na dnevnoj bazi i izmišljati svakojake papazijanije... i onda više nisi kuhar/ ica nego "chef" !!! :-D
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Talijani pripremaju rizoto od sipa i liganja po Rimskim receptima starim 2000 godina prije Krista