Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vinarija Kutjevo otvorila trezor u podrumu iz 13. stoljeća

Vinarija Kutjevo
Foto: Vinarija Kutjevo
1/5
12.05.2023.
u 15:53

U restauriranom podrumu Vinarije Kutjevo, koji datira iz 1232. godine, otvoren je vinski trezor simboličnog imena Trezor 1232. U jedinstvenim prirodnim uvjetima nalaze se točno 1232 pozicije namijenjene vinskim znalcima ili pasioniranim ljubiteljima vrhunske kapljice za čuvanje odabranih etiketa iz kolekcija De Ghoto, Maximo i Koria. Enolozi Vinarije Kutjevo odabrali su vina za koja smatraju da će odležavanjem u Trezoru 1232 postići puni potencijal unutar dvije do tri godine. A za taj, jedinstveni doživljaj otvaranja vlastite butelje na ekskluzivnom raspolaganju će vam biti čaroban trezor iz 13. stoljeća i stol pun slavonskih delicija.

Vinarija Kutjevo je u svom jedinstvenom podrumu, koji su prije osam stoljeća, 1232. godine sagradili bijeli fratri, svećenici Cisterciti, otvorila vinski trezor. Simboličnog imena, Trezor 1232 otvara se svim pasioniranim ljubiteljima vrhunske vinske kapljice i nudi točno 1232 mjesta za pohranu vrhunskih etiketa graševine, crnog pinota, cabernet sauvignona, merlota, traminca i cabernet franca iz kolekcija De Ghoto, Maximo i Koria. Enolozi Vinarije - Ivan Marinclin i Zrinka Vinković Jergović, iz bogatog su opusa odabrali baš ove etikete kojima vrijeme ide u prilog, kao i odležavanje u prirodnom habitusu Trezora te su procijenili da će odabrana vina unutar dvije do tri godine doseći svoj puni potencijal.

Foto: Vinarija Kutjevo

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, poklonite ovo jedinstveno iskustvo ili zadržite sjećanje na neki poseban trenutak odabirom etikete i pohranom u Trezor 1232. Protokol je vrlo jednostavan, sve što trebate je kontaktirati Vinariju e-porukom na trezor@kutjevo.com, odabrati omiljenu etiketu iz kataloga, ili više njih, te je prepustiti na čuvanje kutjevačkim podrumarima i enolozima.

Foto: Vinarija Kutjevo

Vrhunski se tim stručnjaka svakodnevno brine da budućnost donese upravo ono čemu vinski znalci teže – savršenstvo okusa za uživanje svim osjetilima. Kad se procjeni da je vino spremno, obavještava se vlasnik koji ima na izbor - uživati u vinu u sklopu Trezora ili na vlastitoj adresi. Posebno, intimno okruženje Trezora 1232 u prvom slučaju prepušta se samo vama, kako biste u intimnoj atmosferi - miru, tišini, uz stol pun slavonskih delicija, uživali u bogatoj tradiciji i savršenom trenutku koji ste čekali. No, na zahtjev, vaša boca se može i dostaviti na željenu adresu. Nakon toga, iskustvo možete ponoviti.

Cijenimo prošlost, unaprjeđujemo sadašnjost kako bismo zajedno doživjeli najljepšu budućnost.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije