Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolovanje

VIDEO Zbog stresa djelatnika poslodavci gube 10 milijardi eura

Djevojka dana
31.01.2013.
u 09:42

Njemačka ministrica rada Ursula von der Leyen najavila je mjere koje bi smanjile opterećenje zaposlenih u Njemačkoj

Njemačke blagajne zdravstvenog osiguranja stres na radnom mjestu već odavno ubrajaju među najveće uzročnike bolovanja u Njemačkoj. Sada je i savezna vlada u svom "Izvješću o stresu – Njemačka 2012." predstavila najnovije podatke o pritisku na radnom mjestu.

Stres nije samo zdravstveni čimbenik nego i gospodarski. Prema vladinu izvješću, njemačko gospodarstvo godišnje gubi više od 10 milijardi eura zbog bolovanja prouzročenih trajnim stresom na radnom mjestu.

Njemačka ministrica rada Ursula von der Leyen najavila je mjere koje bi smanjile opterećenje zaposlenih u Njemačkoj. Tema psihičkih smetnji na radnom mjestu treba se više tematizirati nego dosad.

>>Stres na naše srce djeluje kao najmanje pet popušenih cigareta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije