Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super vijesti

Velika 2022. godina za Ribe: Ljubav bi mogle okruniti brakom ili zarukama, a u poslu će dobro napredovati

Shuttershock
02.01.2022.
u 07:00

Ljubav i posao su vam ove godine u fokusu.

POSAO: Mnogi od vas osjećat će prisutnost sreće u poslu. Moguć je veliki napredak, a najveću sreću imat će oni koji rade u pravu, obrazovanju, na filmu i televiziji, u izdavaštvu, svećenstvu, skrbi za ljude, ljudskim pravima, i oni koji posluju s inozemstvom. Možete lako i brzo napredovati u materijalnom i duhovnom smislu. Bit će putovanja i novih ideja, a šefovi će vam biti naklonjeni i cijenit će vašu želju za napretkom. Pokrenite se i energiju usmjerite konstruktivno - naučite nešto novo, završite znanje, učite strane jezike, trebat će vam. Inozemstvo je otvoreno za vas, bilo da samo poslujete s nekim ili da se čak preselite. 

U videu ispod poslušajte detaljno što vas čeka:

LJUBAV: Ona vam je ove godine veliki fokus i potreba. Neki će pronaći novu ljubav koja će se brzo razvijati, od prvog trenutka ćete se prepoznati. Drugi će zarukama ili vjenčanjem okruniti ljubav uz veliki zanos. Puno je optimizma. Za dio vas koji ste rođeni od 2. - 11. ožujka puno je iluzija koje bi se mogle raspuknuti. Najromantičniji mjesecu su ožujak, travanj i svibanj.

SAVJET: Budite u sedmom nebu, ali nemojte liti suze ako ne bude sve idealno, baš onako kako ste zamislili.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ako vas zanima što čeka Lava i Ovna, pogledajte video ispod:

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15
Ključne riječi

Komentara 1

RO
romobil
10:28 02.01.2022.

Ok....znači da se ipak razvedem!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije