Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽILI JU DA JE SEBIČNA

Vegeterijanka na svojom vjenčanju ne želi poslužiti meso: 'Moja obitelj kaže da to nije u redu od mene'

Shutterstock
07.09.2022.
u 07:00

Buduća mladenka i njezin partner kažu da ne žele trošiti novac na ubijanje životinja za proslavu njihovog vjenčanja

Jedna od važnijih stvari na vjenčanju je briga o tome da gosti imaju dovoljno hrane i pića kako nitko ne bi ostao gladan ili žedan. No, gosti jednog budućeg bračnog para zabrinuli su se kako im hrana baš i neće biti po ukusu nakon što ih je par obavijestio da neće posluživati meso na večeri, budući da su oboje vegetarijanci, piše Mirror

Mladenkina obitelj odmah ih je kritizirala, te im rekla da to nije u redu od njih jer svi u njezinoj obitelji, osim nje, jedu meso, te da ne može samo misliti na sebe. 

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

- Partner i ja smo vegetarijanci, a čak vrlo često jedemo i veganske proizvode. Možemo biti u prostoriji gdje se kuha meso i nećemo osuđivati druge ljude zbog toga, ali ne želimo trošiti novac na ubijanje životinja za proslavu našeg vjenčanja. To nam se čini pogrešno - napisala je buduća mladenka u objavi na Redditu.

Njezina majka rekla je da nije pošteno da ne nude mesnu opciju za druge ljude te da ne mogu očekivati od ljudi da budu siti samo od povrća i tjestenine, ali par joj je na to odgovorio da nije toliko teško ne jesti meso jednu večer. Mladenka je svejedno s korisnicima Reddita htjela provjeriti jesu li oni možda pogriješili, i trebaju li poslušati njezinu majku, no većina korisnika bila je na njihovoj strani

- Sve dok je jelovnik ukusan i raznolik, smatram da meso i nije toliko važno - napisao je jedan korisnik.

"Argument vaše majke je pogrešan jer vi ne možete jesti mesne proizvode, dok oni mogu jesti vegetarijanske", komentirao je drugi,a treći je dodao: "Bio sam na jednom vegetarijanskom vjenčanju i hrana je bila izvrsna, ne znam zašto se toliko brinu oko toga."

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
07:54 07.09.2022.

i meni je to skroz ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije