Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Većina žena udeblja se i do sedam kilograma u vezi

dijeta
Photos.com
15.02.2012.
u 11:24

Čak 90 posto žena, nakon što se skrase s dugoročnim partnerom, dobije na težini

Na temelju istraživanja tvrtke LighterLife znanstvenici su otkrili da čak 90 posto žena, nakon što se skrase s dugoročnim partnerom, dobije na težini. Tako, tvrde znanstvenici, žena u prosjeku dobije čak sedam kilograma, a njih 54 posto deblja se unutar četiri do šest mjeseci veze, piše Daily Mail.

To se događa jer se nakon četiri, odnosno šest mjeseci veze, žena u vezi s partnerom osjeća sigurno i ugodno. Od tisuću žena koje su sudjelovale u istraživanju tvrtke LighterLife čak je trećina izjavila da za nakupljene kilograme krivi ugodne večeri koje provode s partnerom ispred televizora uživajući u grickalicama. Svaka peta žena otkrila je da se, zato što se sa svojim partnerom osjeća ugodno, manje brine o vlastitu izgledu i figuri.

– Ženama je dnevno potrebno 500 kalorija manje nego muškarcima. No kada partneri zajedno pripremaju obrok, često pojedu i iste porcije – kaže doktorica Hilary Jones.

Ključne riječi

Komentara 7

LI
liliZG
14:57 15.02.2012.

Počinju jesti da smire živce.......

ZJ
zjam
23:24 15.02.2012.

da to je istina,sponzoruše \"love\"muža a onda se počnu toviti ko krave i uopće ne drže do sebe a sami tim ne poštuju ni druge,a glupi i naivni muškarci uvjek nasjedaju na takve trikove

BO
boston
13:46 15.02.2012.

Upecaju nas na vitak stas, umiljat glas, i volju da nam ucine sto god zelimo. Onda se zdebljaju, vicu, i cine sto god nezelimo. Da se tako zivi u poslovnom svijetu, bile bi tuzene za obmanu, prevaru, i lazno reklamiranje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije