Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Večernji list od srca ovaj tjedan daruje! U srijedu Ljubavna kuharica

ljubavnakuharica
09.02.2010.
u 17:16

Najbolji hrvatski kuhari ekskluzivno za Ljubavnu kuharicu osmislili su i pripremiti nekoliko jela posebno prilagođenih za Valentinovo.

Svima zaljubljenima i onima koji žele voljenoj osobi na poseban način pokazati i dokazati svoju ljubav na Valentinovo, Večernji list pripremio je specijalno izdanje Ljubavna kuharica.

U ovoj posebnoj kuharici otkrivamo Vam tajne priprema romantičnih jela kojima ćete voljenoj osobi Valentinovo učiniti nezaboravnim.

U kuharici predstavljamo jela koja možete pripremiti za doručak u krevetu ili ih servirati na raskošnoj večeri uz svijeće. Uz to, donosimo i deset zlatnih savjeta koji će Vam pomoći da organizirate savršenu romantičnu večeru kod kuće te predstavljamo devet najmočnijih prirodnih afrodizijaka.

Najbolji hrvatski kuhari ekskluzivno za Ljubavnu kuharicu osmislili su i pripremiti nekoliko jela posebno prilagođenih za Valentinovo.

Oni koji preferiraju zdravu i prirodnu prehranu mogu iskoristiti recepte koje je osmislila pionirka makrobiotike u Hrvatskoj Jadranka Boban Pejić, dok oni koji preferiraju nešto klasičnija jela, mogu iskoristiti savjete izbornika hrvatske kulinarske reprezentacije Branka Ognjenovića.

Kako svaku valentinovsku kulinarsku avanturu treba okruniti savršenim desertom, najbolja hrvatska slastičarka Mirjana Kozlina spravila je nekoliko originalnih slastica.

Bez obzira za što se odlučili i što odabrali, sigurni smo da ćete Vi i Vaša voljena osoba uživati na Valentinovo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije