Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uživajte u blagdanima s izvrsnim vinima iz vinarije Kutjevo

Vinarija Kutjevo
Foto: Vinarija Kutjevo
1/5
23.12.2023.
u 09:00

Vinarija Kutjevo pruža nezaboravno iskustvo s pažljivo odabranim vinima, koja su stvorena s posebnom pažnjom i strašću vinara. Premium vina, koja se ističu u našoj ponudi, ne samo da su osvojila brojna međunarodna priznanja, već su i postala sinonim za vrhunsku kvalitetu.

Ove blagdane predstavljamo Vam naša najnovija remek-djela - vina koja će obogatiti vaše blagdanske stolove i stvoriti nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima. U našem bogatom asortimanu pronaći ćete vina koja savršeno prate raznolike blagdanske delicije, čineći svaki zalogaj još užitnijim.

Maximo Linija: Harmonija okusa i mirisa

Foto: Vinarija Kutjevo

Maximo linija vinarije Kutjevo predstavlja čarobnu paletu vina koja osvajaju čak i najzahtjevnije ljubitelje vina. Pustite mašti na volju i krenite na putovanje koje će vas povesti kroz jedinstveni spoj graševine, chardonnay-a, traminca i jedinstvene crne kupaže. Maximo Oro, spoj graševine i chardonnay-a, osvaja žutom bojom, zaokruženim aromama i specifičnom mineralnošću kutjevačkog terroira. Maximo Bianco, spoj graševine i traminca, kao polusuho vino, zrači zlatno-žutom bojom, pružajući dugotrajan cvjetno-voćni buket s nježnim ostatkom šećera. Maximo Nero, još jedan dragulj u ovoj čarobnoj liniji vina, predstavlja premium kupažu tri vrste grožđa - cabernet sauvignona, merlota i cabernet franca. Ovo vino se ističe svojom tamnom, crveno-ljubičastom bojom i bogatstvom mirisa, dok zaokruženost i elegancija okusa čine svaki gutljaj posebnim. Neka Maximo linija bude vaš vodič na putovanju kroz čaroliju vina, gdje svaka čaša postaje priča, a svaki gutljaj istinsko uživanje.

De Gotho linija: Elegancija monosortnih vina

Foto: Vinarija Kutjevo

De Gotho linija vinarije Kutjevo donosi monosortna vina graševine, pinota crnog i chardonnay-a, odabranih iz najboljih vinogradarskih položaja Hrvatske. De Gotho Graševina očarava svojom slojevitošću, zlatno-žutom bojom, punim okusom i dugim trajanjem, što je rezultat pažljive kasne berbe i odležavanja u inoxu i drvenim bačvama od slavonskog hrasta. Ova vina se neprimjetno stapaju s elegancijom i karakterom.

Pinot crni iz De Gotho linije dolazi s posebnog vinogradarskog položaja Hrnjevac. Ovo moderno, skladno i toplo vino oduševljava voćnim aromama tamnog, bobičastog voća. De Gotho linija je poput simfonije u butelji, pružajući notu elegancije i strukture.

De Gotho linija vinarije Kutjevo poznata je po svojoj eleganciji i karakteru, a sada je obogaćena novim draguljem - Chardonnay de Gotho Brut. Ovo pjenušavo vino predstavlja savršeno uravnoteženi spoj Chardonnaya proizvedenog po tradicionalnoj metodi, naslijeđujući dugu tradiciju Kutjevačkog podruma, osnovanog davne 1232. godine od strane poznatih crkvenih redovnika Cistercita.

Chardonnay de Gotho Brut krasi profinjeni zreli okus, zaokružen sekundarnim kremoznim notama vanilije i badema, obogaćenim briocheom, što mu daje nevjerojatnu šarolikost i kompleksnost. Na nepcu dominiraju svježi citrusi i nježno zeleno voće, pružajući pravu eksploziju okusa. De Gotho linija se sada širi, dodajući Chardonnay de Gotho Brut kao novu zvijezdu, spremnu da vas očara savršenim spojem okusa i mirisa.

Vinkomir single vineyard graševina

Foto: Vinarija Kutjevo

Ova vrhunska graševina dolazi iz ekskluzivnog vinogradarskog položaja Vinkomir. Ručno brano i pažljivo odabrano grožđe odaje profinjen miris voća poput kruške, jabuke i citrusa. Na nepcu očarava svojom sočnošću i svježinom, završavajući s melodičnim, dugim završetkom. Otkrijte čaroliju Vinkomira u svakom gutljaju.

Koria: Ekskluzivnost na vašem stolu! Iskusite vrhunsku eleganciju.

Foto: Vinarija Kutjevo

Graševina Koria je prava jantarna elegancija. Grožđe se pažljivo bira, a nakon berbe odležava do šest mjeseci u bačvama. Zatim vino putuje kroz vrijeme, s tri do pet godina dugotrajnog odležavanja u velikim bačvama. Ovaj proces stvara vino koje je pravo umjetničko djelo, čarobno u svojoj slojevitosti i dubini.

Kupaža crnog vina Koria Cuvee je vino koje izvrsno uravnotežuje karakteristike cabernet sauvignona s izraženim taninima i sortnim karakteristikama crnog bobičastog voća. Istovremeno, zadržava suptilnost i eleganciju, rezultirajući jedinstvenim i hrabrim vinom.

Ovaj blagdanski period idealno je vrijeme za otkrivanje vinskih čuda uz vinariju Kutjevo. Upustite se u kulinarske avanture i uparivanje vina s raznovrsnim jelima kako biste obogatili atmosferu obiteljskih i prijateljskih okupljanja. Vinarija Kutjevo omogućuje vam da ovu šarenu družinu Premium vina naručite direktno na kućni prag putem njihove online vinoteke na www.kutjevo.com/webshop.

Ovih blagdana, zavirite u svijet vinarije Kutjevo i stvorite nezaboravna iskustva s vinima koja će obogatiti vaše blagdanske trenutke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije