Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz Mondo opremite svog školarca od glave do pete

Sve za školu od glave do pete
PR
Autor
PR članak
14.08.2014.
u 13:58

Izbjegnite naporne gužve u knjižarama. Naručite brzo i jednostavno sve što vašem školarcu treba za novu i uspješnu školsku godinu bez dodatnog stresa.

Na Mondu pronađite veliki izbor pisaćeg i školskog pribora, školske torbe i ruksake za sve uzraste poznatih brendova poput Avengers, Disney, Pucca, The Day, Star Wars i drugi te izbor šarenih pernica s omiljenim junacima.

Udobne i praktične torbe za malene školarce

Za prvašiće odaberite prvoškolsku anatomsku torbu Scooly Butterfly laganu, s atraktivnim i omiljenim likovima. Torba je lagana i uz detalje poput anatomski oblikovanih leđa te čvrstog dna, puna torba neće predstavljati opterećenje za djetetova leđa. Dostupna je po sniženoj cijeni od 249,99 kn.
Za one starije školarce pronađite okrugli ruksak classic Barcelona Basic. Ovaj moderan ruksak za školu i slobodno vrijeme dostupan je po cijeni od samo 99,99 kn

Atraktivni ruksaci za malo starije školarce

Školski ruksak Converse dostupan u više boja i ima pojačane naramenice koje osiguravaju udobnost nošenja. Ruksak je dostupan za 299,99 kn.

Eastpak padded atraktivni ruksaci s pojačanim naramenicama izrađeni od najlona iznimno duge trajnosti nude garanciju do 30 godina. Pronađite ih po sniženim cijenama za 299,99 kn

Pernice i pribor za zabavno učenje

Šarene pernice s omiljenim likovima dostupne su već od 24,99 kn, a potpuno opremljene na tri kata punjene školskim priborom za već 69,99 kn.
Iz širokog izbora dodatne opreme izdvajamo geometrijski set za već od 7,99 kn, flomastere za već od 4,99 kn s rokom trajanja od 4 godine, voštane boje za 7,99 kn, setove školskih pribora s omiljenim likovima za već 14,99 kn. 

10% popusta na cijeli školski asortiman

Ostvarite 10% popusta na cijeli asortiman Škola kupnjom kompleta udžbenika, a uz to Mondo vam daje i set bilježnica gratis. Kako kupiti udžbenike na Mondu saznajte ovdje.

Posjetite Mondo već danas! Brzo i jednostavno opremite svog školarca za početak nove školske godine.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na FacebookuTwitteru i Google Plusu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?